02/04/2020 03:13:31

Σοκολάτες «Leonidas» - Στο «σφυρί» τα ακίνητα της μεγαλομετόχου

Σοκολάτες «Leonidas» - Στο «σφυρί» τα ακίνητα της μεγαλομετόχου - Media

 

 

Στο σφυρί βγαίνει μέρος της προσωπικής περιουσίας της  Βασιλικής Κεστεκίδου, βασικού μετόχου της εταιρείας σοκολατοποιϊας «Leonidas», από τις πιστώτριες τράπεζες.

Σύμφωνα με τον athina984.gr, η κ. Κεστεκίδου, έχει το 41% της Leonidas και λαμβάνει περί τα 6 εκατ. ευρώ μερίσματα το χρόνο από τη συμμετοχή της στην γνωστή εταιρεία σοκολατοποιϊας που έχει έδρα το Βέλγιο, έχει «κόκκινα» δάνεια 5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δάνεια της κ. Κεστεκίδου βρίσκονται πολλούς μήνες σε καθυστέρηση και η μεγαλομέτοχος της εταιρείας η οποία διαμένει στη Γλυφάδα, δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ να τα ρυθμίσει.

Έτσι βγαίνει στο «σφυρί» μια ολόκληρη πολυκατοικία, ιδιοκτησίας της οικογένειάς της, στο Kαλαμάκι. Το συγκεκριμένο ακίνητο βρίσκεται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 21 Mαρτίου και περιλαμβάνει οκτώ διαμερίσματα και 26 θέσεις πάρκινγκ.

H τιμή πρώτης προσφοράς είναι στα 3,21 εκατ. ευρώ και 238.000 ευρώ αντίστοιχα, με επισπεύδουσες τις Eurobank Private Bank Luxembourg και την Eurobank Ergasias. Tο ποσό για το οποίο επιβλήθηκε η κατάσχεση είναι 300.000 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.