25/02/2020 06:38:47

Νέα εισαγγελική παρέμβαση για τη μη σύλληψη του Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα

Νέα εισαγγελική παρέμβαση για τη μη σύλληψη του Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα - Media

 

Νέα εισαγγελική παρέμβαση την Πέμπτη για τα  πρωτοφανή επεισόδια της Τούμπας.

Με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Λάμπρου Τσόγκα διαχωρίστηκε η δικογραφία των επεισοδίων, με την αθλητική εισαγγελέα Ευαγγελία Λιάσου να αναλαμβάνει τη διερεύνηση της εισβολής Ιβάν Σαββίδη, αλλά και του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ, ενώ η εισαγγελέας Αργυρή Κοτίνα διενεργεί, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, προκαταρκτική εξέταση για να εντοπίσει ευθύνες αστυνομικών στη μη σύλληψη του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ εντός του αυτοφώρου, αλλά και για την άδεια οπλοφορίας του.

Πάντως, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης σε ανακοίνωσή της για την υπόθεση δικαιολογούσε τη μη σύλληψή του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λέγοντας ότι ήταν απολύτως σύννομη.

«Όταν το πρόσωπο που πρέπει να συλληφθεί βρίσκεται µέσα σε πλήθος ή κάτω από συνθήκες ή περιστάσεις που πιθανολογούν την εξέγερση του πλήθους εναντίον των αστυνοµικών που επιχειρούν τη σύλληψη και συνεπώς τη διατάραξη της κοινής ησυχίας και τη µαταίωση της σύλληψης, εφόσον δεν υπάρχει κίνδυνος απόδρασης ή εξαφάνισής του, πρέπει να αναβάλλεται η σύλληψη για να προληφθεί ενδεχόµενη αντίσταση για την απελευθέρωσή του» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.