search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:34
MENU CLOSE

Απίστευτα βρισίδια και απειλές στο MasterChef: «Άντε γ@…σου ρε μ@…κα» – «Αν ήμαστε δίπλα δίπλα θα…» (Video)

17.03.2018 08:52
Απίστευτα βρισίδια και απειλές στο MasterChef: «Άντε γ@…σου ρε μ@…κα» – «Αν ήμαστε δίπλα δίπλα θα…» (Video) - Media

 

Ο χρόνος είχε τελειώσει και ένα δευτερόλεπτο μετά το τέλος του χρόνου ο Σάββας έριξε μία τελευταία κουταλιά σάλτσας σε ένα από τα πιάτα. Ο Τιμολέων ακούγεται να λέει στην Μπλε ομάδα «Εκτός χρόνου» και τότε γίνεται το μπαμ.

Ο Χρήστος Γλωσσίδης ακούει τον Τιμολέων και βγαίνει εκτός εαυτού: «Άντε γ@@@σου. Ποιος ήταν εκτός χρόνου; Άντε γ@@@ου ρε μ@λ@κ@», ήταν μόνο κάποια από τα «γαλλικά» που άρχισε να φωνάζει ο παίκτης της Μπλε ομάδας με τους υπόλοιπους να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν.

Στη συνέντευξη, ο Χρήστος ισχυρίστηκε πως αυτό που έκανε ο Τιμολέων δεν ήταν αντρίκειο. Ο Σάββας και ο Δημήτρης δήλωσαν πως ήταν στο πλευρό του Χρήστου και πως αν συνεχιζόταν ο καβγάς τουλάχιστον δυο μέλη των Κόκκινων θα κατέληγαν στη θάλασσα.

«Υπάρχει ευγενής άμιλλα. Ποτέ δεν έχουμε σταθεί στο τι κάνει ο άλλος για να κερδίσουμε εμείς», πρόσθεσε ο Χρήστος ενώ συμπλήρωσε πως αν ήταν δίπλα δίπλα στην κουζίνα τα πράγματα θα είχαν ξεφύγει ακόμα χειρότερα, υπονοοώντας πως θα υπήρχε και σωματικός διαπληκτισμός.

Στο τέλος του καβγά ο Τιμολέων που είχε ακόυσει ουκ ολίγα «καντήλια» είπε στον Κωνσταντίνο που χωρίς να το καταλάβει βρέθηκε στη μέση του καβγά να δέχεται επίσης απειλές: «Είδες η ποιότητα ενός ανθρώπου ποια είναι;». 

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:33