search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:09
MENU CLOSE

Στα «χέρια» του Ερντογάν και ο ιστορικός όμιλος Dogan – Hurriyet, CNN Turk και Kanal D

21.03.2018 14:07
Στα «χέρια» του Ερντογάν και ο ιστορικός όμιλος Dogan – Hurriyet, CNN Turk και Kanal D - Media

 

Για 1,2 δις. δολάρια πουλήθηκε ο όμιλος Dogan, στον οποίο ανήκει και η «Hurriyet», στον φιλοκυβερνητικό όμιλο Demiroren στην Τουρκία, σύμφωνα με ρεπορτάζ στον ΣΚΑΪ.

Έτσι, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανέλαβε τον πλήρη έλεγχο όλων των τουρκικών μέσων, αφού κατάφερε να «αποκτήσει» την τελευταία ανεξάρτητη εφημερίδα που είχε απομείνει, την «Hurriyet».

Η «Hurriyet» είναι η εφημερίδα με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στην Τουρκία. Ιδρύθηκε το 1948 και τυπώνεται σε έξι πόλεις της χώρας και στην Φρανκφούρτη.

Η επίσημη ανακοίνωση για την πώληση του ομίλου αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας στο Χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης.

Ο όμιλος Dogan

Στον όμιλο Dogan ανήκουν τα παρακάτω μέσα ενημέρωσης:

Kanal D, CNN Türk, TV2, Dream TV, Dream Türk, Hürriyet, Posta, Fanatik, Hürriyet Daily News, TME, Doğan Burda Magazine, Doğan Egmont, Doğan Kitap, Magazine Marketing and Planning (DPP).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:05