search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:34
MENU CLOSE

Κομοτηνή: 52χρονη έδωσε ζωή σε πέντε ανθρώπους

25.03.2018 08:49
Κομοτηνή: 52χρονη έδωσε ζωή σε πέντε ανθρώπους - Media

 

Ζωή σε πέντε ανθρώπους έδωσε με τον αδόκητο θάνατό της μια 52χρονη Ροδοπίτισσα, που πριν από λίγες μέρες άφησε την τελευταία της πνοή, μετά από εγκεφαλικό αιμορραγικό επεισόδιο που υπέστη.

Η γυναίκα νοσηλεύτηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου της Βόρειας Ελλάδας, όπου τελικά κατέληξε. Ο σύζυγος και η οικογένειά της, όταν ενημερώθηκαν σχετικά από τους γιατρούς, πρότειναν τη δωρεά των ζωτικών οργάνων της, και άμεσα, υπό τον συντονισμό του Γραφείου Μεταμοσχεύσεων Βορείου Ελλάδος του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, οργανώθηκαν επιχειρήσεις μεταφοράς τους σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Έτσι πέντε λήπτες συνομήλικοι της θανούσας έλαβαν το ήπαρ της, τους δύο νεφρούς της και τους κερατοειδείς της.

«Είμαστε υπερήφανοι για την απόφαση των οικείων της συντοπίτισσάς μας, για την ευαισθησία και την ανθρωπιά που επέδειξαν μέσα στην οδύνη της απώλειας του δικού τους ανθρώπου», σχολίασε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του “Σισμανόγλειου” νοσοκομείου Κομοτηνής, Αλέξανδρος Σπανός.

Πηγή: inkomotini.news

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:34