search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:36
MENU CLOSE

Οι τρεις φιλαρμονικές της Κέρκυρας ενώνονται σε ένα σώμα 500 μουσικών!

29.03.2018 14:03
Κακοκαιρία: Προβλήματα στην Κέρκυρα - Ξεριζώθηκαν δέντρα από τους θυελλώδεις ανέμους - Media

 

Ένα απίστευτο θέαμα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ντόπιοι και επισκέπτες της Κέρκυρας την Κυριακή των Βαΐων.

Οι τρεις φιλαρμονικές της Κέρκυρας πρόκειται να ενωθούν σε ένα ενιαίο μουσικό σώμα και θα παρελάσουν στο κέντρο της πόλης! Πρόκειται για την Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας («Παλαιά») με έτος ίδρυσης το 1840, την Φιλαρμονική Εταιρεία «Μάντζαρος» με έτος ίδρυσης το 1890 και την Φιλαρμονική Ένωση «Καποδίστριας» με έτος ίδρυσης το 1980.

Σε ανάρτηση στη σελίδα της Φιλαρμονικής Εταιρείας «Μάντζαρος» στο facebook αναφέρεται ότι «πρόκειται για μια συμβολική κίνηση, η οποία επιβεβαιώνει τη συνεχή ανοδική πορεία των μουσικών σωμάτων, την μεταξύ τους συνεργασία αλλά και την ευγενή άμιλλα, η οποία συμβάλλει στην συνεχή αναβάθμιση του καλλιτεχνικού επίπεδου των Φιλαρμονικών μας».

Οι τρεις μπάντες των Φιλαρμονικών ενωμένες σε ενιαίο μουσικό σώμα, πρόκειται να παρελάσουν ακολουθώντας τη διαδρομή Μποσκέτο-Παλάτι-Λιστόν-Νικηφόρου Θεοτόκη-Πίνια, σηματοδοτώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την έναρξη των εκδηλώσεων του Πάσχα, για τις οποίες όπως κάθε χρόνο αναμένεται να κατακλύσουν το νησί χιλιάδες επισκέπτες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:36