22/01/2019 09:40:30

Αποχώρηση-βόμβα από τον ΑΝΤ1

Τέλος από τον ΑΝΤ1 γνωστός παρουσιαστής - Media
 
Λίγο καιρό μόνο μετά την επιστροφή του στον τηλεοπτικό σταθμό, το γνωστό στέλεχος φαίνεται ότι αποχωρεί ξανά, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται από στιγμή σε στιγμή η επίσημη ανακοίνωση.
Ο λόγος για το Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος φέρεται να αποχωρεί από τον ΑΝΤ1. Ο Γιάννης Λάτσιος είχε επιστρέψει επισήμως στον ΑΝΤ1 στις αρχές Ιουνίου του 2017, ως Γενικός Διευθυντής Προγράμματος, Marketing και Επικοινωνίας για τον ΑΝΤ1 TV. Στις αρμοδιότητές του περιλαμβάνονταν ο στρατηγικός σχεδιασμός, η ανάπτυξη, η παραγωγή και η τοποθέτηση του τηλεοπτικού προγράμματος του σταθμού. Παράλληλα, στην ευθύνη του Γιάννη Λάτσιου υπάγονταν όλες οι υποστηρικτικές, παραγωγικές και επικοινωνιακές μονάδες του Οργανισμού, που συντελούν στη διαμόρφωση και προώθηση του τηλεοπτικού περιεχομένου του Ομίλου στην Ελλάδα.
 
Είναι γεγονός ότι το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του σταθμού δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Ειδικά στο δεύτερο μισό της σεζόν, από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι τώρα, τα ποσοστά τηλεθέασης στην prime time ζώνη κινούνται σε ιστορικό χαμηλό. Η αλήθεια είναι πως οι φήμες για πρόωρο τέλος της συνεργασίας του Γιάννη Λάτσιου με τον ΑΝΤ1 κυκλοφορούσαν έντονα τον τελευταίο καιρό. Σε χθεσινοβραδινή του συνάντηση με τον Θοδωρή Κυριακού οι δύο πλευρές… έγραψαν τους τίτλους τέλους.
 
Πηγή: zappit.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.