23/02/2019 12:20:02
1.4.2018 / ΣΤAΘΗΣ Σ.
Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ, τεύχος 2014 στις 29-03-2018

Κάτοικοι και κατοικίδια

 Κάτοικοι και κατοικίδια - Media

Από το «πειρατικό του Στάθη» στο Ποντίκι, 29-3-2018

Κάτοικοι και κατοικίδια 

Εν πρώτοις οι Κάτοικοι. Η συζήτηση που, για ανεξήγητους λόγους, διεξάγεται περί αναθεώρησης του Συντάγματος, δεν έχει κανένα νόημα διότι τα Μνημόνια δεν αναθεωρούνται.
Έτι και προσέτι το ίδιο άγονη είναι η συζήτηση περί «καθαρής εξόδου», καθότι και τα Μνημόνια να φύγουν οι Μνημονιακοί νόμοι θα μείνουν.
Αλλά, αν οι κάτοικοι αυτής της χώρας είναι αδύνατον να σωθούν, σώθηκαν (για την ώρα τουλάχιστον) τα κατοικίδια. 
Και πρώτος απ’ όλους ο κ. Τσιρώνης, όστις αφού κινδύνευσε να αναδυθεί σε αποδιοπομπαίο τράγο αυτής της ιστορίας, εν τέλει βγήκε αθώα περιστερά.
Το ίδιο ακμαία παραμένει όλη η πανίδα της χώρας μας, ήτοι οι γάτες Ιμαλαΐων, οι λαγοί των Μέσων Ενημέρωσης, οι κότες της δημοσιογραφίας, τα τρωκτικά των ΜΚΟ, οι μαϊμούδες που παριστάνουν τους αριστερούς, τα κοράκια που αρπάζουν τα σπίτια, τα σκουλήκια γνωστά και ως τρολ, οι μπούφοι, τα παπαγαλάκια, οι ψόφιοι κοριοί και κάθε άλλο είδος του κόσμου των ζώων που κοσμεί τη ζωή μας.
Αλλά, αν τα ζωάκια είναι αθώα, οι θεομπαίχτες που ενδύονται τη δορά τους τυγχάνουν απλώς θηρευτές με τα ζώα και κανίβαλοι με τους ανθρώπους…
e-mail: stathispontiki@gmail.com

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.