search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:27
MENU CLOSE

Αμυράς μηνύει Κατσίκη: Αν ψάχνει για υπόδικους, τότε ψάχνει σε λάθος πρόσωπα

30.03.2018 13:30
Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Γιώργος Αμυράς - Media
 
Ο Γιώργος Αμυράς μέσω δήλωσής του κάνει γνωστό ότι θα καταθέσει αγωγή σε βάρος του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κωνσταντίνου Κατσίκη, με αφορμή τα όσα είπε ο κ. Κατσίκης για τον ίδιο, ισχυριζόμενος ότι ο κ. Αμυράς, ο οποίος τον είχε επικρίνει για τις δηλώσεις του για τους δύο Έλληνες αξιωματικούς, είναι υπόδικος για παλιότερη υπόθεση μεταξύ τους.
 
Όπως αναφέρει ο βουλευτής του Ποταμιού «μετά την απρόκλητη συκοφαντική επίθεση που δέχθηκα χθες από τον βουλευτή κ. Κώστα Κατσίκη, στο Εθνικό Κοινοβούλιο δηλώνω, ότι ήδη έχω δώσει εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο μου να προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, με πρώτη την κατάθεση αγωγής».
 
«Εάν ο κ. Κατσίκης ψάχνει για υπόδικους, τότε ψάχνει σε λάθος πρόσωπα. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν εκκρεμεί οποιαδήποτε ποινική κατηγορία εναντίον μου ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, όπως ψευδώς ισχυρίσθηκε χθες στην Ολομέλεια της Βουλής. Ο κ. Κατσίκης θα έχει σύντομα την ευκαιρία να αναπτύξει ενώπιον της Δικαιοσύνης τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς του» προσθέτει ο κ. Αμυράς.
 
«Επίσης δηλώνω ότι το χρηματικό ποσό που θα διεκδικήσω θα το διαθέσω εξ ολοκλήρου για τη νομική και οικονομική στήριξη των οικογενειών των δύο στρατιωτικών μας που κρατούνται στην Αδριανούπολη» καταλήγει.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50