search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:47
MENU CLOSE

Συνάντηση Κοτζιά-Λεβέντη τη Μεγάλη Τρίτη: Σκοπός μας να αλλάξουμε την άποψη του Τσίπρα για ΠΓΔΜ

30.03.2018 13:55
Λεβέντης: Ο Τσίπρας να πει όλη την αλήθεια - Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση 240 βουλευτών - Media

 

Την ελπίδα ότι «η συνάντηση του Βασίλη Λεβέντη με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, τη Μεγάλη Τρίτη θα γίνει για να αλλάξει η στάση του κ. Τσίπρα, και όχι του κ. Λεβέντη» αναφορικά με το ζήτημα επίλυσης του ονοματολογικού με την πΓΔΜ, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, «ώστε το κρατίδιο των Σκοπίων να δεχθεί άλλου είδους ανταλλάγματα, εγκαταλείποντας τις τρέλες και ανήθικες αξιώσεις του, για χρήση του όρου Μακεδονία».

Παράλληλα, η Ένωση Κεντρώων σημείωσε ότι «η Ελλάδα πρέπει να κρατήσει την ψυχραιμία της, να ετοιμάζεται, όμως, και για τα χειρότερα, γιατί δεν είναι δυνατόν επ΄ άπειρον να δεχόμεθα απειλές και ταπεινώσεις από τον Ερντογάν», επαναφέροντας την πρότασή της για σύγκληση συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για ελληνοτουρκικά και εξοπλισμούς.

Στην ανακοίνωση εκφράζεται η απορία για «τη σιωπή του κ. Τσίπρα επί του θέματος» και σημειώνεται: «Το πινγκ-πονγκ δηλώσεων Ερντογάν και Καμμένου δεν ωφελεί την Ελλάδα και μας υποβιβάζει στο επίπεδο ενός τρελού γείτονα που παριστάνει ότι έχει δημοκρατία, ενώ διώκει και έχει συλλάβει εκατοντάδες χιλιάδες Τούρκους».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:45