search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:51
MENU CLOSE

Ερντογάν: Οι οκτώ πήγαν να με σκοτώσουν αλλά για τους δύο Έλληνες ξεσηκώθηκε η Δύση

01.04.2018 17:26
Ερντογάν: Οι οκτώ πήγαν να με σκοτώσουν αλλά για τους δύο Έλληνες ξεσηκώθηκε η Δύση - Media

 

Σφοδρή επίθεση κατά των Ευρωπαίων εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 

Φορώντας στολή παραλλαγής, ο Τούρκος πρόεδρος εκτόξευσε τα πυρά του σε βάρος όσων των πίεσαν στη Βάρνα να απελευθερώσει τους Ελληνες στρατιωτικούς που κρατούνται για περισσότερες από 30 ημέρες.

Από τα Αντιόχεια, κοντά στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία, ο Ερντογάν -σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, είπε: «Ξέρετε, κάποιοι προσπάθησαν να με σκοτώσουν και διέφυγαν στην Ελλάδα με ελικόπτερο. Τότε ο Τσίπρας μου είχε πει πει ότι “σε 10 – 15 μέρες θα το κανονίσω”. Πέρασαν μήνες και χρόνια και ακόμη να το κανονίσει. Και τώρα ψάχνουν να τους προστατεύσουν. Πριν από λίγες ημέρες πιάσαμε δύο Ελληνες που παραβίασαν τα σύνορα. Ξεσηκώθηκε όλη η Δύση. Μας είπαν “είστε μεγάλο κράτος, δώστε τους σε εμάς”. Λυπάμαι, είμαστε κράτος δικαίου. Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει. Σταματήστε. Γι’ αυτούς τους τρομοκράτες δεν κάνατε τίποτα. Γι’ αυτούς δεν είπατε τίποτα στον Τσίπρα».
 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:50