search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:56
MENU CLOSE

Μαγεία Κριστιάνο, διπλό πρόκρισης η Ρεάλ – Φουλ για τους «4» και η Μπάγερν

03.04.2018 21:06
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος δισεκατομμυριούχος ποδοσφαιριστής - Media

 

Τον εφιάλτη του περσινού τελικού έζησε ξανά η Γιούβε. Ο καυτός Ρονάλντο άνοιξε το σκορ και στη συνέχεια με μυθικό ψαλίδι τέλειωσε τους μπιανκονέρι που είδαν τη Ρεάλ να φεύγει με το 3-0 από το Τορίνο.

 Τα ημιτελικά του Champions League μπορεί να σκέφτεται από τώρα η Ρεάλ. Η Βασίλισσα χάρη στον εξωπραγματικό Ρονάλντο έκανε πλάκα στη Γιουβέντους και με το 3-0 από το πρώτο ματς στο Τορίνο θα πρέπει να μην… κατέβει στον επαναληπτικό της Μαδρίτης για να χάσει την πρόκριση.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο CR7 με άψογο τελείωμα ύστερα από ωραίο γύρισμα του Ίσκο «πάγωσε» τους Ιταλούς που βρίσκονταν στις κερκίδες. Η Γιουβέντους προσπάθησε να αντιδράσει, στάθηκε τυχερή στο 36’ όταν ο Κρόος σημάδεψε το δοκάρι, όμως φωνάζει για πέναλτι που δεν της δόθηκε για χέρι του Κασεμίρο στο φινάλε του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλέγκρι ρίσκαρε, οι μερένχες χτύπησαν στις αντεπιθέσεις και στο 64ο λεπτό ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τρομερό ανάποδο ψαλίδι έπειτα από σέντρα του Καρβαχάλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το ματς τελείωσε δύο λεπτά αργότερα όταν ο Ντιμπάλα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη (66’). Στο 73ο λεπτό ο Μαρσέλο, αφού έκρυψε την μπάλα με τον Πορτογάλο έκανε το 3-0, ενώ οι παίκτες του Ζιντάν είχαν ευκαιρίες και για άλλα τέρματα μέχρι το φινάλε.

Πλάνα για τα ημιτελικά κάνει η Μπάγερν! Αν και η Σεβίλλη προηγήθηκε με το γκολ του Σαράμπια (31’), οι Βαυαροί με δύο αυτογκόλ (37’, 68’) πήραν τη νίκη (1-2) στην Ανδαλουσία και είναι ήδη στους «4».

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:56