search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:30
MENU CLOSE

Άγριος ξυλοδαρμός 84χρονης από διαρρήκτες στη Σαλαμίνα

04.04.2018 07:32
Προϊστάμενος χτύπησε και εξύβρισε εργαζόμενο σε κουζίνα ξενοδοχείου - Media

 

Στιγμές φρίκης στα χέρια αδίστακτων ληστών έζησε μια ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στη Σαλαμίνα το βράδυ της Παρασκευής.

Οι ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι της όχι απλά άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα, αλλά ξυλοκόπησαν την άτυχη 84χρονη, η οποία παρ όλα αυτά βρήκε το κουράγιο να ανταποδώσει με τη μαγκούρα της!

Η κόρη της άτυχης ηλικιωμένης μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και διερωτήθηκε ποιος ήταν ο λόγος που έπιασαν τη μητέρα της από το λαιμό από τη στιγμή που βρήκαν εύκολα και τα χρήματα και τα κοσμήματα.

«Τι φοβήθηκαν από μια 84χρονη, ανήμπορη γυναίκα, που περπατάει με το μπαστούνι; Ότι θα τους κυνηγήσει;» τόνισε η κα Φρόσω. «Ο ένας της κράταγε το στόμα και ο άλλος ήταν γονατιστός και έβγαζε τα κοσμήματα από το λαιμό και τα αυτιά της» πρόσθεσε η γυναίκα.

Η ίδια δεν δίστασε να σχολιάσει τις προτροπές Τόσκα για τις περιπτώσεις ληστειών. «Ο κ. Τόσκας αντί να μας δίνει συμβουλές, να κοιτάξει να φτιάξει τους νόμους. Δεν είναι δυνατόν ο 17χρονος που κλέβει να μπαίνει και να βγαίνει» είπε χαρακτηριστικά η κόρη του θύματος. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:28