search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:10
MENU CLOSE

«Είστε ξετσίπωτη, κυρία πρόεδρε!» είπε ο δικηγόρος και τίναξε την δίκη στον αέρα

04.04.2018 07:52
«Είστε ξετσίπωτη, κυρία πρόεδρε!» είπε ο δικηγόρος και τίναξε την δίκη στον αέρα - Media

 

Για απλή δικαστική υπόθεση απασχόλησε, 8 χρόνια μετά την υποβολή μήνυσης, επί 11 ώρες δικαστές, εισαγγελείς, αστυνομικούς, μάρτυρες λόγω της εμπρηστικής συμπεριφοράς ενός δικηγόρου και της αδυναμίας αντιμετώπισής του για τη διαφύλαξη του κύρους της Δικαιοσύνης και των δικαστών.

«Δεν έχετε τσίπα, κυρία πρόεδρε! Είστε ξετσίπωτη, κυρία πρόεδρε!».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος», όσο κι αν φαίνεται αδύνατον, αυτή η φράση εκστομίστηκε πριν από λίγες ημέρες από δικηγόρο σε μια δίκη που θύμιζε τουλάχιστον φαρσοκωμωδία. Μια δίκη που κράτησε 11 ολόκληρες ώρες, θυμίζοντας περισσότερο γύρισμα της θρυλικής σειράς «Ορκιστείτε, παρακαλώ» παρά πραγματικό γεγονός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαστές, στην προσπάθειά τους να προστατεύσουν την αξιοπρέπειά τους, υπέβαλαν αναφορά κατά του δικηγόρου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών για να κινηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται.

 Τον τελικό λόγο θα έχει η αρμόδια εισαγγελία που θα παραλάβει και θα μελετήσει τα πρακτικά της απίστευτης αυτής διαδικασίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:07