16/12/2019 11:50:44

Νέες ακραίες προκλήσεις από Τούρκο υπουργό: «Πολιτικός κωμικός ο Καμμένος»

Νέες ακραίες προκλήσεις από Τούρκο υπουργό: «Πολιτικός κωμικός ο Καμμένος» - Media
 
Ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας Ομέρ Τσελίκ εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου σε αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
 
O Τσελίκ αποκαλεί τον κ. Καμμένο «πολιτικό κωμικό» και καλεί την ΕΕ να καταδικάσει τη στάση του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας. Ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας μεταξύ άλλων κατηγορεί τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι ανέχεται τη συμπεριφορά του υπουργού του.
 
«Αυτός ο "πολιτικός κωμικός" που φέρει τον τίτλο 'Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας' διαρκώς προκαλεί. Η ελληνική κυβέρνηση δίνει τη συναίνεσή της σε αυτόν τον προβοκάτορα, που μιλά για την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων έναντι της Τουρκίας. Παρακολουθούμε τις δηλώσεις του Έλληνα Πρωθυπουργού Τσίπρα για τις πολιτικές και νομικές Αρχές σε διάφορα ζητήματα. Υπενθυμίζουμε ότι η ανομία και η πρόκληση γίνονται από τον δικό του υπουργό» αναφέρει μεταξύ άλλων στις αναρτήσεις του ο Τσελίκ και σημειώνει:
 
«Ενώ η ΕΕ υπενθυμίζει στον κόσμο τις πολιτικές Αρχές, η Ελλάδα δεν μπορεί να αγνοήσει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας. Πρέπει να καταδικάσει αυτό το πρόσωπο. Πρέπει να προειδοποιήσει την ελληνική κυβέρνηση. Οι Αρχές είναι για όλους. Οι Αρχές τις ΕΕ δεν μπορούν να αγνοούνται ενώπιον των άδικων συμπεριφορών των μελών της. Διαφορετικά πρόκειται για κενή αλληλεγγύη. Τα λόγια του αλαζόνα πολιτικού κωμικού, που φέρει τον τίτλο Έλληνας υπουργός Έθνικής Άμυνας, είναι το θέμα της ελληνικής κυβέρνησης».
 
Πηγή: enikos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.