search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:07
MENU CLOSE

Απαγόρευση των δανεικών ποδοσφαιριστών εξετάζει η FIFA

10.04.2018 10:49
«Αν δε μπορώ να πηδ@ξω την αδερφή σου θα την πηδ@ξεις εσύ»: Η ανατριχιαστική απολογία του πατροκτόνου από τη Ζάκυνθο (Video) - Media

 

Σε μία ιδιαίτερα σημαντική αποκάλυψη, που εφ΄ όσον επαληθευθεί θα αλλάξει ριζικά τον κόσμο του ποδοσφαίρου, προχωρά στην σημερινή του έκδοση το «France Football».

Όπως αναφέρει το έγκυρο γαλλικό περιοδικό, η FIFA εξετάζει σε σοβαρό πλαίσιο να αυστηροποιήσει σημαντικά το καθεστώς των δανεικών ποδοσφαιριστών, χωρίς να έχει εκλείψει η πιθανότητα κατάργησης τους!

Ο περιορισμός του φαινομένου -που αφορά στην πλειοψηφία νεαρούς παίκτες- θα μπορούσε να συμβάλει στην καλύτερη εξέλιξη τους, αλλά και να μειώσει αισθητά τις πιθανότητες συναλλαγών «κάτω από το τραπέζι», αντίθετα με ότι συμβαίνει στις «κανονικές» μεταγραφές.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, του φαινομένου των δανεικών ποδοσφαιριστών, που επικαλείται το σχετικό δημοσίευμα, είναι η περίπτωση του Γιουβέντους, η διοίκηση της οποίας έχει παραχωρήσει για την τρέχουσα περίοδο 41 (!) παίκτες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:05