23/02/2020 07:38:27

Ο Μάρης «αδειάζει» τον Αρβανίτη

Ο Μάρης «αδειάζει» τον Αρβανίτη - Media
 
Στις αναταράξεις στον ραδιοφωνικό σταθμό 24/7 με την αποχώρηση στελεχών του αναφέρθηκε ο ιδιοκτήτης της 24Media, Δημήτρης Μάρης αποκαλύπτοντας πως το Ραδιόφωνο είναι σημαντική επένδυση για τον όμιλο και ότι και ο ρ/σ 247 είναι ο πιο ακριβός σήμερα σε κόστος λειτουργίας.
 
Μιλώντας στο MarketingWeek ρίχνει -εμμέσως πλην σαφώς- την ευθύνη για όσα συνέβησαν στον προηγούμενο διευθυντή του ραδιοφώνου24/7, Κώστα Αρβανίτη αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο τρόπος που λειτουργούσε (ο ρ/σ) δεν ταίριαζε στην φιλοσοφία της 24Media, δεν ήταν δηλαδή κομμάτι της, λειτουργούσε αυτόνομα, στη βάση άλλης φιλοσοφίας. Πλέον θέλουμε ένα ενημερωτικό ραδιόφωνο που θα συνάδει με την φιλοσοφία της 24Media και θα είναι κομμάτι της. Προφανώς και γίνονται ανακατατάξεις, αφού κάθε άνθρωπος μπορεί να υποστηρίξει ένα διαφορετικό μοντέλο».
 
Ο Δ. Μάρης δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του νέου διευθυντή Βασίλη Σκουρή («είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας του κλάδου») ενώ τόνισε ότι η 24Media συνεχίζει να επενδύει στο ραδιόφωνο, με καλύτερη στόχευση και περισσότερη πείρα. «Προχωράμε ταχύτατα και σε επιπλέον ενίσχυση του σταθμού, με πρωτοκλασάτα στελέχη και νέο πρόγραμμα με ειδησεογραφικά αντανακλαστικά» είπε ο Δ. Μαρης προαναγγέλλοντας νέες προσλήψεις για «να ενισχυθεί ο ενημερωτικός χαρακτήρας του 247».
 
Πηγή: Zoornalistas

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.