search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:22
MENU CLOSE

Συλλυπητήρια Τσίπρα για το θάνατο του πιλότου

12.04.2018 15:28
«Όχι» Τσίπρα σε κλειστά κέντρα για πρόσφυγες - Οι προτάσεις του πρωθυπουργού για το προσφυγικό - Media
 
Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του πιλότου του Mirage 2000-5, Γιώργου Μπαλταδώρου εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.
 
«Σήμερα χάσαμε ένα σπουδαίο πιλότο της Πολεμικής μας Αεροπορίας, που έφυγε την ώρα του καθήκοντος», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Η οδύνη όλων μας είναι μεγάλη, η σκέψη μας βρίσκεται στην οικογένεια και τους συναδέλφους του», συμπληρώνεται.
 
Καταλήγοντας, το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού αναφέρει: «Εκ μέρους της Ελληνικής Πολιτείας εκφράζω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Μητσοτάκης: Έδωσε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος

«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για το θάνατο του Σμηναγού μας Γιώργου Μπαλταδώρου. Έδωσε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος, για την προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης και προσέθεσε: «Του οφείλουμε ευγνωμοσύνη, τον τιμούμε ως ήρωα και θα σταθούμε δίπλα στους δικούς του. Η μνήμη του ας γίνει πηγή θάρρους για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Και έμπνευση συνετής αποφασιστικότητας για ολόκληρο το λαό μας».

Βούτσης: Έφυγε υπερασπιζόμενος την πατρίδα μας
 
Τη θλίψη του για τον θάνατο του πιλότου του αεροσκάφους Mirage 2000-5, που κατέπεσε την Πέμπτη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.
 
«Εκ μέρους όλων των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, θα ήθελα να εκφράσω την οδύνη μας για τον θάνατο του πιλότου που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βούτσης.
 
«Η Βουλή των Ελλήνων αποδίδει φόρο τιμής στη μνήμη του, έφυγε υπερασπιζόμενος την πατρίδα μας, αλλά θα μείνει για πάντα στις καρδιές και τη μνήμη μας», συμπλήρωσε και πρόσθεσε: «Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια».
 
Θεοδωράκης: Άλλος ένας πιλότος έπεσε στο Αιγαίο
 
«Άλλος ένας πιλότος έπεσε στο Αιγαίο υπερασπιζόμενος την πατρίδα μας. Τα συλλυπητήριά μου στη μεγάλη οικογένεια της πολεμικής αεροπορίας καθώς και στην οικογένεια και τους φίλους του. Ο θάνατός του ας μας κάνει όλους πιο συνετούς», ήταν το σχόλιο του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη με αφορμή την πτώση του μοιραίου Mirage.
 
Κικίλιας: Θρήνος για την Ελλάδα και τις Ένοπλες Δυνάμεις
 
«Θρήνος για την Ελλάδα και τις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του πιλότου μας και στην Πολεμική Αεροπορία. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!», ήταν το σχόλιο του Τομεάρχη Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια με αφορμή την πτώση του μοιραίου Mirage στα βορειοανατολικά της Σκύρου.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:21