search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:21
MENU CLOSE

Επίθεση Γιλντιρίμ στη Δύση: Τώρα θυμηθήκατε την ανθρωπιά σας; – Επτά χρόνια γίνονται σφαγές στη Συρία

14.04.2018 12:54
Γιλντιρίμ: Βίρα στο όνομα του Αλλάχ «Πορθητή» - Media

 

Επίθεση στη Δύση για τη στάση της απέναντι στο συριακό εξαπέλυσε ο Μπιναλί Γιλντιρίμ, αν και χαρακτήρισε θετικό βήμα την κοινή επιχείρηση ΗΠΑ, Βρετανίας και Γαλλίας στη Συρία. 

«Επί επτά χρόνια άνθρωποι σφαγιάζονται στη Συρία. Η βαναυσότητα συνεχίζεται. Θυμηθήκατε την ανθρωπιά σας όταν χρησιμοποιήθηκαν χημικά; Πού ήσασταν μέχρι σήμερα; Το δικό μας σύστημα αξιών και νόμων δεν αποδέχεται να σκοτώνονται άνθρωποι ούτε από χημικά ούτε από συμβατικά όπλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρωθυπουργός, σε ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη.

«Σήμερα η Αμερική και οι εταίροι της έκαναν μια επιχείρηση. Βεβαίως τη βλέπουμε ως ένα θετικό βήμα. Ομως, χρειάζεται να γίνουν περισσότερα για ειρήνη διαρκείας. Η Τουρκία κάνει τα απαραίτητα βήματα για τα ζητήματα της περιοχής», πρόσθεσε. 

Στο μεταξύ, όπως μετέδωσε το Anadolu, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η Τερέζα Μέι επικοινώνησαν τηλεφωνικά για τις τελευταίες εξελίξεις στη Συρία.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:20