search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:06
MENU CLOSE

Συλλαλητήριο οπαδών του ΠΑΟΚ ενάντια στις ποινές – Υποδοχή πρωταθλητών στους παίκτες – «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους» (Video)

14.04.2018 13:30
Συλλαλητήριο οπαδών του ΠΑΟΚ ενάντια στις ποινές - Υποδοχή πρωταθλητών στους παίκτες - «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους» (Video) - Media

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιούν αυτή την ώρα φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, διαμαρτυρώμενοι για τις ποινές που έχουν επιβληθεί στην ομάδα τους και τις αδικίες που της στερούν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Φίλοι του Δικεφάλου του Βορρά, κάθε ηλικίας, φωνάζουν συνθήματα, ενώ έχει στηθεί και εξέδρα. 

Η Εγνατία παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ αργότερα θα πραγματοποιηθεί και πορεία προς το γήπεδο της Τούμπας όπου θα προβληθεί σε γιγαντοοθόνη ο αγώνας κόντρα στον Πανιώνιο (αγώνας κεκλεισμένων των θυρών).

Υποδοχή πρωταθλητών στους παίκτες του ΠΑΟΚ 

Με το σύνθημα “νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές” υποδέχτηκαν τους Πέλκα, Μαλεζά και Μαουρίσιο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο συλλαλητήριο στην Καμάρα.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές αποθεώθηκαν όταν ανέβηκαν στο βήμα ως εκπρόσωποι της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ο αρχηγός Στέλιος Μαλεζάς μίλησε στον κόσμο τονίζοντας ότι η ομάδα θα παλέψει μέχρι τέλους. “Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε. Δεν τιμάνε το ποδόσφαιρο με αυτά που κάνουν. Το σημαντικό είναι ότι είστε εδώ μαζί μας. Κ θα πρέπει εμείς να είμαστε πιο δυνατοί να το δείξουμε στον εγωιστικό χώρο. Επειδή δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια, μέχρι το τέλος θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό”, τόνισε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του ΠΑΟΚ.

Ακόμη υπήρξαν ομιλίες από παράγοντες και παλαίμαχους παίκτες του Δικεφάλου μέσα σε αποθέωση. 

Θανάσης Κατσαρής: “Στο γήπεδο πρωταθλητής, όχι στα… δικαστήρια”

Τον λόγο αρχικά πήρε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, ο οποίος τόνισε: “Πρωταθλητή θέλουμε τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο όχι στα νοσοκομεία κ στα δικαστήρια”

Δημοκράτης Παπαδόπουλος: “Θα το λέτε στα παιδιά σας”

Ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος ανέφερε: “Ήμουν και εγώ εκεί θα λέτε στα παιδιά σας για την μεγάλη συγκέντρωση που βλέπουμε τώρα όπου μόνο ο λαός του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κάνει. Κανονικά ετοιμαζόμασταν για φιέστα κ ερχόμαστε εδώ να αντιδράσουμε για την “κλοπή” του πρωταθλήματος που το αξίζαμε και το δείξαμε στους αγωνιστικούς χώρους. Τους πληροφορούμε όλους ότι ο κόπος τους θα πάει στράφι. Νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν με την ψυχή μας. Δεν μπορούν όμως”.

Και συνέχισε: “Από εδώ από την καρδιά της Μακεδονίας την Θεσσαλονίκη την πόλη του ΠΑΟΚ τους φωνάζουμε τέλος στα ψεύτικα πρωταθλήματα. Κάτω οι κλέφτες των ονείρων μας. Το δίκιο είναι μαζί μας αδέλφια ΠΑΟΚτσηδες. Το πρωταθλήματα να κρίνετε στο γήπεδο όχι στα δικαστήρια όπως πάνε να το περάσουν. Όλοι μαζί με μπροστάρη τον Σαββίδη το χρωστάμε στην ιστορία μας στους προγόνους μας. Μπιζιμ ΠΑΟΚ έλεγαν οι παλιότεροι , ο δικός μας ΠΑΟΚ”.

Κούλης Αποστολίδης: “Περηφάνεια Άντισταση Όνειρο Κατάκτηση”

Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου, Κούλης Αποστολίδης, είπε: “Φέτος συμπληρώνω 55 χρόνια στον ΠΑΟΚ. Ποτέ δεν έχει γίνει αυτό το πράγμα που συμβαίνει σήμερα. Ούτε τη δεκαετία του 60′, ούτε τη 70′. Οι αφεντάδες του Λεκανοπεδίου συμπεριφέρονται έτσι στην επαρχία και στον ΠΑΟΚ. Σήμερα ο ΠΑΟΚ δίνει ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Όσο διαρκεί αυτή η κατάσταση, όσο τα παιχνίδια δεν παίζονται εντός γραμμών, όσο δεν υπάρχει ισότητα, ο ΠΑΟΚ θα διεξάγει έναν έντιμο και διαρκή αγώνα. Περηφάνεια Άντισταση Όνειρο Κατάκτηση. Είμαστε δυνατοί και αξιοπρεπείς”.

Γιώργος Τουρσουνίδης: “Θα χωρίσουμε την Ελλάδα στα δύο!”

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Γιώργος Τουρσουνίδης ο οποίος ανέφερε: “Να χαιρετήσω τον ενδοξότερο λαό της Ελλάδας, όλους εσάς που για ακόμη μια φορά είστε στους δρόμους κ στις επάλξεις γιατί την αδικία που έχει υποστεί ο σύλλογος, αυτό που γίνεται δεν θα τους περάσει. Ο ΠΑΟΚ με τον κόσμο του είναι δυνατός. Όλα τα πρωταθλήματα που προσπαθούν να κλέψουν ξανά δεν θα περάσει εσένα. Κύριοι θέλετε να διχάσετε την Ελλάδα; Δεν θα περάσει έτσι, θα χωρίσουμε την Ελλάδα στα δυο”. 

Με πληροφορίες από: thestival.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01