search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:52
MENU CLOSE

Τζώρτζης: Στη Γωγώ θα μαγείρευα σαλιγκάρια – Τα σιχαίνομαι (Video)

14.04.2018 15:41
Τζώρτζης: Στη Γωγώ θα μαγείρευα σαλιγκάρια - Τα σιχαίνομαι (Video)  - Media

 

Ο Τζώρτζης Παπανικολάου προκαλεί εντάσεις ακόμα και μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι μαγειρικής. Ο ίδιος μάλιστα μίλησε στο περιοδικό Downtown και μεταξύ άλλων σχολίασε καυστικά την συμπαίκτριά του Γωγώ με την οποία παρότι ξεκίνησαν ως φίλοι κατέληξαν να μισούν ο ένας τον άλλον.

Στο βίντεο που ανάρτησε το περιοδικό στο youtube, ο Τζώρτζης του Master Chef κλήθηκε να χαρακτηρίσει κριτές και παίκτες με ένα καλό και ένα κακό χαρακτηριστικό τους. Όταν ρωτήθηκε για τη Γωγώ, απάντησε “ποια είναι η Γωγώ;” και στη συνέχεια πρόσθεσε πως “αν προσπαθήσει πάρα πολύ και αλλάξει τη στάση της σε κάποια πράγματα, μπορεί να γίνει μια μέτρια μαγείρισσα”. Όπως είπε, θα της μαγείρευε “τα σαλιγκάρια που σιχαίνεται”.

”Θίχτηκα πάρα πολύ για το βιντεάκι των τριών, την αγία τριάδα. Σε ό, τι αφορά στο… χαρτί, όταν ο μάγειρας ερωτήθηκε πως θα αντιδρούσε αν συναντούσε τη Γωγώ στο δρόμο είπε: “Δεν ξέρω. Μπορεί και να μην της μιλούσα καν για ό,τι έχει συμβεί. Δεν με ενόχλησε τόσο το ότι μιλούσε άσχημα για μένα, αυτό στην τελική καλό μου έκανε. Θίχτηκα, όμως, πάρα πολύ για το βιντεάκι των τριών, την αγία τριάδα”. Θυμίζουμε πως κατά την πρώτη της αποχώρηση, η Γωγώ είχε κάνει λόγο για έναν “π***, μια π*** και μια άσχετη” που βρίσκονταν στο παιχνίδι, κρατώντας για τον εαυτό της το ρόλο της άσχετης.

Συνεχίζοντας πάντως, ο Τζώρτζης πρόσθεσε: “Ναι. Το να είσαι «μπιπ» και «μπιπ» είναι μια χαρά. Όμως το να είσαι άσχετος είναι πάρα πολύ μεγάλο κακό και ντρέπομαι μόνο και μόνο που το είπε για τον εαυτό της. Ας είναι η άσχετη. Αυτοχαρακτηρίζεται άσχετη άρα και εγώ είμαι μαζί της. Ναι Γωγώ, είσαι άσχετη. Κατηγορούμαι εγώ ότι δήθεν μπορεί να κράζω κάποιον και δεν κατηγορείται ένα άτομο που βγαίνει και λέει ασυναρτησίες. Η Γωγώ μπήκε στο παιχνίδι για να δημιουργήσει μία μεγάλη ένταση και για να φανεί περισσότερο”.

Τέλος ο Τζώρτζης έκανε την πρόβλεψή του για το νικητή του Master Chef, σημειώνοντας πως ελπίζει να είναι ο Χρήστος ο Γλωσσίδης.

Πηγή: Down Town 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:47