search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:50
MENU CLOSE

Με γκολ Λάζαρου αλά… Κριστιάνο στον τελικό κυπέλλου η ΑΕΚ – Λύγισε στο 94′ η Λάρισα

18.04.2018 18:43
Οριστική δικαίωση Λάζαρου από το Διαιτητικό της ΕΠΟ - Media

 

Η ΑΕΚ… αρνήθηκε να μη διεκδικήσει μέχρι τέλους το νταμπλ και με γκολάρα του Λάζαρου στην εκπνοή “ξέρανε” τη Λάρισα (1-0) στο ΟΑΚΑ και έκλεισε ραντεβού με τον ΠΑΟΚ στον τελικό κυπέλλου στις 12 Μαϊου στο ΟΑΚΑ. Το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει 2-1 υπέρ της Λάρισας.  

Τίποτα δεν μπορούσε να σταματήσει την ΑΕΚ από το να διεκδικήσει μέχρι τέλους το νταμπλ. Η μαχητική Λάρισα έφτασε… μισή ανάσα από το να κόψει τον δρόμο της ομάδας του Χιμένεθ προς τον τελικό, όμως ο Λάζαρος με γκολάρα στην εκπνοή, στο 94′, έδωσε στην Ένωση τη νίκη και την πρόκριση (1-0).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γκάλο (73′ Γιακουμάκης), Σιμόες, Κονέ (64′ Μασούντ), Χουλτ, Μπακασέτας (52′ Χριστοδουλόπουλος), Λιβάγια, Αραούχο.

Λάρισα (Σωτήρης Αντωνίου): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Μόρας, Ζίζιτς, Χούμπτσεφ, Γκόλιας, Μιλοσάβλιεβιτς, Κριζμάν (77′ Ναζλίδης), Αγκάνοβιτς (79′ Ρέντζας), Ντέλετιτς (83′ Περόνε).

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:50