search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:18
MENU CLOSE

«Λύγισε» on camera η Νένα Χρονοπούλου: «Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ αυτό (Video)

20.04.2018 08:02
«Λύγισε» on camera η Νένα Χρονοπούλου: «Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ αυτό (Video) - Media

 

Συνέντευξη στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» έδωσε η Νένα Χρονοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον γιο της στον οποίο έχει αφοσιωθεί απόλυτα, ενώ αναφέρθηκε και στην στήριξη που έχει από τον σύντροφο της ο οποίος στέκεται πάντα στο πλευρό τους.

Μιλώντας, μάλιστα, για τις δυσκολίες που έχει συναντήσει στον δρόμο της αποκαλύπτει ότι θα μπορούσε να έχει πάρει τον δρόμο της εκκλησίας.

«Οι άνθρωποι το έχουν παρεξηγήσει. Μακάρι ο Χρήστος να είναι τόσο καλά και ας γίνει ό,τι θέλει. Εγώ να ξέρεις ότι με όλα αυτά που με έχουν βρει, αν δεν είχα ταχθεί πάνω σε αυτό το παιδί, μπορεί να είχα ακολουθήσει αυτό το δρόμο», αναφέρει χαρακτηριστικά η Νένα Χρονοπούλου, η οποία δεν κρύβει τη συγκίνηση της αναφερόμενη στη μητέρα της που έφυγε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πριν από λίγους μήνες. «Δεν περίμενα ότι θα φύγει τόσο γρήγορα. Γιατί έφυγε μέσα σε 24 ημέρες. Την πήγα όρθια και μέχρι τελευταία στιγμή ήταν όρθια. Και έφυγε στα χέρια μου βέβαια, στην αγκαλιά μου. Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ αυτό.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50