search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:14
MENU CLOSE

«Ντου» στον Καλόπουλο

20.12.2011 21:35
«Ντου» στον Καλόπουλο - Media

Στόχος κουκουλοφόρων έγινε ο Δημήτρης Καλόπουλος. Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης Ποντίων Κατερίνης-SKODA Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδας, περίπου 50 άτομα εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς κανείς να τους πάρει χαμπάρι. Η έγκαιρη παρέμβαση της αστυνομίας έσωσε τον διαιτητή  από το μένος του πλήθους.

Στόχος κουκουλοφόρων έγινε ο Δημήτρης Καλόπουλος. Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης Ποντίων Κατερίνης-SKODA Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδας, περίπου 50 άτομα εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς κανείς να τους πάρει χαμπάρι. Η έγκαιρη παρέμβαση της αστυνομίας έσωσε τον διαιτητή  από το μένος του πλήθους.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δεν συνέβη το ίδιο με τον παρατηρητή της αναμέτρησης, ενώ πραγματοποιήθηκε και τουλάχιστον μία σύλληψη.
Ο Καλόπουλος είχε σφυρίξει για τελευταία φορά στο περσινό -αλήστου μνήμης- ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-1 στο «Καραϊσκάκη» και στη συνέχεια η εμπλοκή του ονόματός του στο σκάνδαλο «Koriopolis» είχε ως αποτέλεσμα την αποπομπή του -μέχρι σήμερα- από τους πίνακες της ΚΕΔ.

Αγωνιστικά, σκούρα τα βρήκαν οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ στα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα σε αντιπάλους χαμηλότερων κατηγοριών. Η Ξάνθη με το 2-0 επί των Ποντίων ήταν η μόνη που «καθάρισε» στο 90λεπτο. Ο Καζάκης δτο 40’ και ο Βασιλακάκης στο 72’ πέτυχαν τα γκολ των ακριτών.

Ο Πανιώνιος τα είδε όλα στη Μυτιλήνη με αντίπαλο την Καλλονή. Αρχικά ο Γουνδουλάκης αστόχησε σε πέναλτι – προσφορά του διαιτητή Παπαδόπουλου που βοήθησε αποφασιστικά στη νίκη με 3-2 του Πανιωνίου στην παράταση. Η Καλλονή προηγήθηκε στο 6’ με τον Τζιωρτζόπουλο και στο 15’ ισοφάρισε ο Σιόβας. Στο 41’ ο Μανούσος πέτυχε το 2-1 για τους γηπεδούχους αλλά στο 53΄ο ΣΚέμπρι έφερε το ματς στα ίσια.

Η κανονική διάρκεια έληξε 2-2 και στο 105’ ο Τσότσαλιτς με νέο πέναλτι (καθαρό) πέτυχε το 2-3. Στο 115’ έγινε επίσης καθαρό πέναλτι, υπέρ των γηπεδούχων, αλλά ο ρέφερι ήταν ο μόνος που δεν το είδε.

Τον αποκλεισμό γνώρισε ο Λεβαδειακός στη Φυλή. Ο Θρασύβουλος προηγήθηκε στο 65’ με τον Βλάχο και ο Κόρμπος ισοφάρισε στο 87’.  Το ματς πήγε στα πέναλτις και εκεί οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 4-2.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50