search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:49
MENU CLOSE

Νέα σύλληψη στην Κύπρο για το φονικό: Όλοι εναντίον όλων στην υπόθεση που περιπλέκεται όλο και περισσότερο

29.04.2018 07:03
Νέα σύλληψη στην Κύπρο για το φονικό: Όλοι εναντίον όλων στην υπόθεση που περιπλέκεται όλο και περισσότερο - Media

 

 

Στη σύλληψη και τέταρτου ατόμου προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, σχετικά με την υπόθεση του διπλού φόνου στον Στρόβολο, με θύματα ένα ζευγάρι

Σύμφωνα με τον ”Φιλελεύθερο”, πρόκειται για έναν 22χρονο, που συνελήφθη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστήριο για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Υπενθυμίζεται ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση που συγκλονίζει το παγκύπριο, έχει ήδη συλληφθεί ένας 33χρονος, ο ετεροθαλής αδερφός του, ηλικίας 23 ετών και η συμβία του 33χρονου, 22 ετών.

Και οι τρεις τους τελούν υπό 8ημερη κράτηση.

Ο 23χρονος συλληφθείς κανονομάστηκε –από τον 33χρονο– ως το πρόσωπο που κατέφερε 26 θανάσιμες μαχαιριές στον καθηγητή Γιώργο Χατζηγεωργίου και 9 μαχαιριές στη σύζυγό του Ντίνα Σεργίου. Η προσαγωγή των δύο στο δικαστήριο έγινε την επόμενη ημέρα, με την Αστυνομία να αιτείται την 8ημερη προσωποκράτησή τους.

Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου από τον ανακριτή της υπόθεσης, Ανώτερο Αστυνόμο Κουμέτο Κουμέτου, ο 33χρονος ύποπτος ισχυρίστηκε στη δεύτερη κατάθεση που έδωσε στους ανακριτές ότι ο 23χρονος αδελφός του ήταν ο θύτης του εγκλήματος. Μάλιστα υπέδειξε τον χώρο στον οποίο έκρυψε τα τεκμήρια του εγκλήματος, το πατρικό του σπίτι. Σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν τα ματωμένα ρούχα, ένα ρόπαλο, ένα ξίφος και ένα ζευγάρι κορδόνια, προφανώς από το ζευγάρι παπούτσια που εντοπίστηκαν στη σκηνή του εγκλήματος.

Το δείγμα DNA που λήφθηκε από δύο τεκμήρια, το ξίφος και τα κορδόνια παπουτσιών, ταιριάζει με αυτό της 21χρονης αιγυπτιακής καταγωγής ύποπτης, συμβίας του 33χρονου. Η ίδια ανακρινόμενη αρνήθηκε συμμετοχή στο έγκλημα και προέβαλε τον ισχυρισμό ότι το DNA βρέθηκε στο ξίφος το οποίο φέρεται να είχε δωρίσει ο εργοδότης του 33χρονου στον ύποπτο, όταν το πήρε στα χέρια της από περιέργεια για να το επεξεργαστεί.

Πριν από τον εντοπισμό των ανευρεθέντων, η ύποπτη απάντησε καταφατικά όταν ρωτήθηκε από τους ανακριτές εάν γνώριζε πως ο σύντροφός της είχε στην κατοχή του επιθετικά όργανα.

Η Αστυνομία αναζητά ακόμη μία κουκούλα τύπου Bob Marley την οποία έφερε ο πρώτος ύποπτος, κατά τη μαρτυρία του 15χρονου ανήλικου γιου του δολοφονηθέντος ζεύγους, καθώς και ένα πορτοφόλι του θύματος με μετρητά, πιστωτικές κάρτες και την πολιτική του ταυτότητα.

Ανάμεσα στα ανευρεθέντα στο αυτοκίνητο του 33χρονου, στο οποίο επίσης έγινε έρευνα, εντοπίστηκαν και δύο σημειωματάρια στα οποία βρέθηκαν σημειώσεις των δύο αδελφών που αφορούσαν λεπτομέρειες για τα θύματα. 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:48