search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:46
MENU CLOSE

Σκύλοι και αλεπούδες κατασπάραξαν βρέφος – Το εγκατέλειψε η μάνα του στο δάσος (Photos)

30.04.2018 07:56
Σκύλοι και αλεπούδες κατασπάραξαν βρέφος – Το εγκατέλειψε η μάνα του στο δάσος (Photos) - Media

 

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο περιστατικό βρέθηκαν οι αστυνομικοί στο Μάντσεστερ. Ένα νεογέννητο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό σε δάσος, το δε κορμάκι του εήταν γεμάτο από δαγκωνιές από αλεπούδες, σκύλους και άλλα άγρια ζώα. 


Οι αστυνομικοί συγκλονισμένοι έδωσαν στο νεκρό αγγελούδι το όνομα Pearl, για να δείξουν ότι όλοι οι άνθρωποι είναι πολύτιμοι και η ύπαρξη τους χρήζει αναγνώρισης και προστασίας. Στη συνέχεια μετέφεραν το άψυχο κορμάκι με ένα ροζ καλαθάκι για βρέφη στο νεκροτομείο

Με βάση τα μέχρι σήμερα στοιχεία το παιδί εγκαταλείφθηκε ζωντανό στο δάσος και πέθανε από το κρύο και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Ήταν γυμνό και με τον ομφάλιο λώρο να κρέμεται από το κορμάκι του. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι η μητέρα του μωρού, μπορεί να έχει πέσει και η ίδια θύμα κακοποίησης, βιασμού ή αιμομιξίας για αυτό και απέστρεψε το πρόσωπό της από αυτό.

Η γυναίκα που βρήκε το νεκρό βρέφος, σύμφωνα με τους Sunday Times βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από τη φρικτή ανακάλυψη που έκανε στο δάσος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:46