search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:29
MENU CLOSE

Master Chef 2: Ο τελικός των 4 ωρών και ο μεγάλος νικητής

06.05.2018 14:56
Master Chef 2: Ο τελικός των 4 ωρών και ο μεγάλος νικητής - Media

 

Το βράδυ της Δευτέρας είναι ο μεγάλος τελικός του Master Chef 2 που θα αναδείξει τον νέο κάτοχο του τίτλο αλλά και κάτοχο -πλέον- του χρηματικού επάθλου του παιχνιδιού.  

Διάρκεια «Μπεν Χουρ» λοιπόν θα έχει ο τελικός του «MasterChef». Το όνομα του μεγάλου νικητή ανάμεσα στους Τιμολέοντα και Χρήστο θα ανακοινωθεί λίγο πριν από τη μια τα μεσάνυχτα σε live μετάδοση από τα πλατό του «MasterChef» στο Ίλιον, όπου θα βρίσκονται οι τρεις κριτές, οι δύο φιναλίστ, οι συγγενείς και οι συμπαίκτες τους.

Στον τελικό, συνολικής διάρκειας τεσσάρων ωρών, οι δύο παίκτες θα υποβληθούν σε δύο ύστατες δοκιμασίες υψηλών απαιτήσεων. Τα γυρίσματα του «αγωνιστικού» μέρους έγι- ναν πριν από δύο εβδομάδες, χωρίς όμως να γίνει ανακοίνωση του αποτελέσματος. Η βαθμολογία των Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου που θα κρίνει τον νικητή μπήκε σε φακέλους, παρουσία μάλιστα συμβολαιογράφου, και η αποσφράγισή τους θα γίνει σε ζωντανή μετάδοση, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος διαρροής του αποτελέσματος σύμφωνα με τη Real. 

Πηγή: gossip-tv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50