search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:53
MENU CLOSE

Σκύλος οδηγεί φορτηγάκι και «μπουκάρει» σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας (Video)

11.05.2018 07:10
Σκύλος οδηγεί φορτηγάκι και «μπουκάρει» σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας (Video) - Media

 

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Όταν όμως προσπαθεί να μιμηθεί το «αφεντικό» του, τότε τα πράγματα περιπλέκονται και ενίοτε δημιουργεί προβλήματα.

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη στην Κίνα, όπου έντρομοι υπάλληλοι καταστήματος και περαστικοί είδαν έναν σκύλο να οδηγεί και να «μπουκάρει» με το φορτηγάκι του σε κατάστημα με κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις ήταν 22 Απριλίου στις 10:36 το πρωί, όταν έντρομη η πωλήτρια είδες ένα φορτηγάκι να μπαίνει με φόρα μέσα στο μαγαζί

Υπάλληλοι, πελάτες και περαστικοί, έσπευσαν να δουν αν ήταν καλά ο οδηγός, όμως έμειναν ενεοί. Στη θέση του οδηγού βρισκόταν ένας σκύλος,  ο οποίος προφανώς είχε τρυπώσει στο φορτηγάκι και πάτησε το γκάζι, με αποτέλεσμα να κάνει λαμπόγυαλο το μαγαζί..

Το κατάστημα βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της πόλης Taixing, στην Κίνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50