29/03/2020 17:58:39

Με τον Παπανδρέου συναντήθηκε ο Κυριάκος - Εθνικά θέματα στην ατζέντα

Με τον Παπανδρέου συναντήθηκε ο Κυριάκος - Εθνικά θέματα στην ατζέντα - Media
 
Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση στο γραφείο του στη Βουλή με τον Γιώργο Παπανδρέου μετά από αίτημα του πρώην πρωθυπουργού. Κατά την διάρκεια της άτυπης αυτής συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, ανέφερε η ΝΔ.
 
Σύμφωνα με τη ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε στον Γιώργο Παπανδρέου πως την αποκλειστική ευθύνη διαχείρισης των ζητημάτων εξωτερικής πολιτικής την φέρει αυτονοήτως η κυβέρνηση και του ανέλυσε τις δικές του σοβαρές επιφυλάξεις για τις επιλογές του κ. Τσίπρα τις οποίες, άλλωστε, έχει διατυπώσει, ως οφείλει, δημοσίως.
 
Σημειώνεται ότι η συνάντηση Μητσοτάκη-Παπανδρέου πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία του πρώην πρωθυπουργού σε συνέχεια των συναντήσεων που είχε τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Παπανδρέου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά αλλά και τον υπουργό Εξωτερικών των Σκοπίων Νικολά Ντιμιτρόφ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.