search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:41
MENU CLOSE

Πομπέο: Χωρίς κατάργηση του πυρηνικού προγράμματος δεν έχει επενδύσεις στη Β. Κορέα

13.05.2018 15:40
Και ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ δίνει συγχαρητήρια για τη συμφωνία των Πρεσπών - Media

 

Ο Αμερικανός υπουργός των Εξωτερικών Μάικ Πομπέο δήλωσε σήμερα ότι εάν η Βόρεια Κορέα συμφωνήσει στην πλήρη κατάργηση του προγράμματος των πυρηνικών της όπλων, τότε, οι ΗΠΑ θα επιτρέψουν στον ιδιωτικό τους τομέα, να επενδύσει στην χώρα.

Η εξέλιξη αυτή θα είναι: “Αμερικανοί από τον ιδιωτικό τομέα να έρθουν για να βοηθήσουν στην κατασκευή του ενεργειακού δικτύου, καθώς η Βόρεια Κορέα έχει ανάγκη από μεγάλες ποσότητες ηλεκτρικού ρεύματος,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός ΥΠΕΞ στην εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου Fox, “Fox News Sunday.”

Πρόσθεσε ότι οι Αμερικανοί θα βοηθήσουν τις επενδύσεις στους τομείς των υποδομών και της αγροτικής οικονομίας της Βόρειας Κορέας, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες διατροφής του λαού της, εάν η χώρα καλύψει τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει οι ΗΠΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:41