search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:06
MENU CLOSE

Ο Πούτιν εγκαινίασε γέφυρα που ενώνει Ρωσία με Κριμαία, οδηγώντας… φορτηγό (Photos, Video)

15.05.2018 13:01
Ο Πούτιν εγκαινίασε γέφυρα που ενώνει Ρωσία με Κριμαία, οδηγώντας... φορτηγό (Photos, Video) - Media

 

Φορώντας τζιν και μπουφάν και με το γνωστό του στιλ, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν εγκαινίασε την Τρίτη την γέφυρα στον πορθμό του Κέρτς ή γέφυρα της Κριμαίας, η οποία ενώνει την χερσόνησο της Κριμαίας με την ηπειρωτική Ρωσία.

Ένα σχέδιο που εγκρίθηκε το 2014, μετά την κρίση της Ουκρανίας, και κόστισε σχεδόν 3,1 δισεκατομμύρια ευρώ, η γέφυρα έχει μήκος 19 χιλιόμετρα και πλέον είναι η μεγαλύτερη γέφυρα της Ευρώπης.

Ο Πούτιν παραβρέθηκε στα εγκαίνια του έργου και όχι μόνο εξήρε τους κατασκευαστές του, οι οποίοι το παρέδωσαν έξι μήνες νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα, αλλά φρόντισε να «σφραγίσει» με την παρουσία του την παράδοσή της στην κυκλοφορία.

Συγκεκριμένα, ο Ρώσος πρόεδρος έγινε ο πρώτος πολίτης που διέσχισε τη γέφυρα, οδηγώντας ο ίδιος ένα φορτηγό (!) κατά μήκος της.

Πηγή βίντεο: Russia Today

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50