search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:01
MENU CLOSE

Ροντέο το Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη: Τραυμάτισαν με αντικείμενα από την εξέδρα την Καμμένου, που είχε κάνει νωρίτερα άσεμνη χειρονομία! (Photo, Video)

15.05.2018 19:48
Ροντέο το Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη: Τραυμάτισαν με αντικείμενα από την εξέδρα την Καμμένου, που είχε κάνει νωρίτερα άσεμνη χειρονομία! (Photo, Video) - Media

 

Επεισοδιακά εξελίχθηκε ο τρίτος τελικός της Α1 γυναικών, όπου κρινόταν ο τίτλος του πρωταθλητή.

Με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βουλιαγμένη να βρίσκεται στα 33’’ πριν τη λήξη του τρίτου 8λεπτου (και το σκορ στο 6-6), η Αλεξία Καμμένου αποβλήθηκε από τον πάγκο των φιλοξενούμενων για διαμαρτυρία.

Αποχωρώντας λοιπόν από το γήπεδο, απάντησε στις αποδοκιμασίες των «ερυθρόλευκων» οπαδών με μια άσεμνη χειρονομία, κάτι που προκάλεσε ρίψη αντικειμένων και τραυματισμό της από ένα εξ αυτών.

Εξαιτίας των συγκεκριμένων γεγονότων το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 10 λεπτά και εντέλει συνεχίστηκε με τον Ολυμπιακό να φτάνει στο 9-6 και την κατάκτηση του τίτλου.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:01