search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:16
MENU CLOSE

Πρότειναν σε Σουηδό τουρίστα «ερωτικό τρίγωνο» αλλά τα κίνητρά τους δεν ήταν αγνά

17.05.2018 08:42
Πρότειναν σε Σουηδό τουρίστα «ερωτικό τρίγωνο» αλλά τα κίνητρά τους δεν ήταν αγνά - Media

 

Στη σύλληψη δύο γυναικών από τη Νιγηρία προχώρησε η αστυνομία, μετά την καταδίκη τους για ληστρική κλοπή από κοινού.

Σύμφωνα με τη ”Δημοκρατική”, Οι δύο αλλοδαπές πλησίασαν ανυποψίαστο Σουηδό, προτείνοντάς του να συµµετάσχει σε «ερωτικό τρίγωνο» µαζί τους, αλλά τελικά τον λήστεψαν.

Ο Σουηδός κατήγγειλε στους αστυνοµικούς ότι ενώ βρισκόταν σε κατάσταση µέθης, τον πλησίασαν οι κατηγορούµενες και του πρότειναν να κάνουν έρωτα µαζί του αντί του ποσού των 200 ευρώ.

Αυτός αρνήθηκε και τους έδειξε ότι στο πορτοφόλι του υπήρχε µόνο το χρηµατικό ποσό των 70 ευρώ, τα οποία αφαίρεσε η πρώτη κατηγορούµενη. Οι δύο Νιγηριανές τράπηκαν σε φυγή.

Ο Σουηδός τις καταδίωξε και έπιασε την πρώτη, η οποία µε τα χέρια της τον κτύπησε στο πρόσωπο και τον δάγκωσε στα χέρια και στο σώµα για να ξεφύγει, ενώ η δεύτερη διέφυγε. Ο Σουηδός συγκράτησε την πρώτη µέχρι την άφιξη της αστυνοµίας και την παρέδωσε.

Εξεταζόµενες οι κατηγορούµενες δήλωσαν ότι πήγαν για να βοηθήσουν το θύµα ο οποίος ήταν µεθυσµένος και αναζητούσε τους φίλους του και ότι αυτός αφαίρεσε την τσάντα της πρώτης κατηγορουµένης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:12