27/09/2020 06:29:38

Το ανανεωμένο πρόγραμμα του 105,5 Στο Κόκκινο - Από Δευτέρα 21 Μαΐου

Το ανανεωμένο πρόγραμμα του 105,5 Στο Κόκκινο - Από Δευτέρα 21 Μαΐου - Media

 

Ο «105,5 Στο Κόκκινο» είναι εδώ! Από τη Δευτέρα 21 Μαΐου το πρόγραμμά μας ανανεώνεται με στόχο να γίνει ακόμα πιο μαχητικός, ακόμα πιο δυναμικός, ακόμα πιο ανθρώπινος. Αναλαμβάνει, δηλαδή, το ρόλο που του αρμόζει: Να αναδεικνύει τα γεγονότα, να αναλύει την είδηση, να παρεμβαίνει στις εξελίξεις. Να έχει το βλέμμα του σταθερά προσηλωμένο στην κοινωνία. Να ασκεί (αυστηρή, αλλά και χιουμοριστική) κριτική με εγκυρότητα και ψύχραιμη ματιά.

Στο ανανεωμένο πρόγραμμα του σταθμού συμμετέχει σύσσωμο το δημοσιογραφικό δυναμικό που καθιέρωσε τον 105,5 Στο Κόκκινο στη συνείδηση των ακροατών ως το ραδιόφωνο που δεν εφησυχάζει. Έτσι λοιπόν πίσω από τα μικρόφωνα θα βρίσκονται με χρονολογική σειρά οι: Νίκος Σβέρκος, Στάθης Σχινάς, Δημήτρης Κουκλουμπέρης, Βαγγέλης Καραγεώργος, Θεόφιλος Σιχλετίδης, Ευγενία Λουπάκη, Γιώργος Τραπεζιώτης, Χρυσόστομος Λουκάς, Τζούλη Τσίγκα, Αλέκα Ζουμή, Μανόλης Πολέντας, Διονύσης Ελευθεράτος, Ντίνα Μπατζιά, Στέλιος Ελληνιάδης, Άρης Χατζηστεφάνου, Βαγγέλης Χερουβείμ αλλά και οι νεότερες Ζωή Μακρυγιάννη και Νάντια Ρούμπου.

Από το πρόγραμμά μας δεν θα μπορούσαν να μη δίνουν δυναμικά το «παρών» οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί που εδώ και δώδεκα χρόνια συμβάλλουν καθοριστικά ώστε ο 105,5 Στο Κόκκινο να αποτελεί τη μοναδική αθηναϊκή «ανάσα» στην «έρημο» των playlists και την αξιόπιστη «φωνή» για τον πολιτισμό. Πρόκειται για τους: Αλέξη Βάκη, Χρήστο Δασκαλόπουλο, Θανάση Μήνα, Γιάννη Θ. Πετρίδη, Νίκο Πετρουλάκη, Χάρη Συμβουλίδη, Μάνο Τζανακάκη, Στυλιανό Τζιρίτα, Θέκλα Τσελεπή, Αντώνη Φράγκο και φυσικά τον Σταμάτη Κραουνάκη.

Στη συχνότητά μας και συγκεκριμένα στο καθημερινό πρόγραμμα, καλωσορίζουμε όμως και ανθρώπους που τα τελευταία χρόνια άφησαν το στίγμα τους στα «ερτζιανά»:

-Τον Κώστα Αλατζά, που θα παρακαλά να μην τον ξυπνάμε από τις 6. Μάταια, καθώς επιστρέφει στην ζώνη 6-8 το πρωί. Ο Κώστας Αλατζάς θα κυριαρχεί και πάλι στην πολύ πρωινή ραδιοφωνική ζώνη με δυναμική διάθεση, κοφτερό λόγο και μαχητικό ρεπορτάζ.

Τον Ιλάν Σολομών, το ραδιοφωνικό παραγωγό που με τις βαθιές του γνώσεις στη μουσική και τη λατρεία του στη συλλογή δίσκων μύησε χιλιάδες ακροατές στην «περιπέτεια» της τζαζ και όχι μόνο...Αυτή τη φορά θα κάνει τις «μουσικές κοινότητές» του κόκκινες από τις 10 έως τις 11 το βράδυ.

Υποδεχόμαστε, επίσης, ξανά, στη συχνότητά μας τον Θανάση Λαζαρίδη (19:15-20:00), το ραδιοφωνικό παραγωγό που με τον αιχμηρό του λόγο αποτέλεσε τον πιστό σύντροφο χιλιάδων ακροατών.

Επιπλέον, τη συχνότητα του σταθμού θα εμπλουτίσουν μια σειρά ραδιοφωνικά ένθετα:

Ο Γιάννης Ανδρουλιδάκης θα θυμίζει τι συνέβη «Μία μέρα σαν σήμερα» κάνοντας μια σύντομη αναδρομή στην επαναστατική ιστορία της ανθρωπότητας, ιδωμένη από την σκοπιά των ιστορικών κινημάτων και των προοδευτικών ανατροπών.

Η Ελένη Ηλιοπούλου με το ένθετο «Ζωντανά στον αέρα» θα παράσχει έγκυρη ενημέρωση για τα θέματα που αφορούν στα ζώα στη χώρα μας και πληροφορίες για την αρμονική συνύπαρξη δίποδων και τετράποδων.

Η Αλεξάνδρα Κουτσοπούλου θα παρουσιάζει πλήθος θεμάτων που αφορούν σε θέματα υγείας, εξερευνώντας σύγχρονες πρακτικές και αποδομώντας μύθους που κυριαρχούν.

Τέλος, ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα του 105,5 Στο Κόκκινο καταλαμβάνει επίσης η ειδική εκπομπή που θα επιμελούνται τα «Ενθέματα» της «Αυγής της Κυριακής», κάθε Σάββατο, 13:00-14:00, στην οποία θα απαντώνται κρίσιμα τρέχοντα ερωτήματα για την πολιτική, την οικονομία και την κοινωνία.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.