search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:53
MENU CLOSE

Ασύλληπτη τραγωδία: Τρεις νεκροί από πρόσκρουση ταχύπλοου σε βράχια (Σκληρή εικόνα)

19.05.2018 05:10
Κρήτη: Στη Σητεία σκάφος με πολιτικούς πρόσφυγες από την Τουρκία – Δηλώνουν γκιουλενιστές, ζητούν άσυλο - Media

 

Τρεις νεκροί, όλοι τους νεαρά άτομα και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός ασύλληπτης τραγωδίας που σημειώθηκε στη διάρκεια της νύχτας, στην βραχώδη ακτή του Φοίνικα στα Σφακιά.

Η απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε όταν το ταχύπλοο στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις νεαροί άνδρες, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες έπεσε πάνω στα βράχια με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των τριών επιβαινόντων και τον σοβαρό τραυματισμό του τέταρτου.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 2:00 τη νύχτα, και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι τέσσερις φίλοι, όλοι τους Κρητικής καταγωγής, επέστρεφαν στο Λουτρό από όπου και είχαν ξεκινήσει τη θαλασσινή τους βόλτα με το ταχύπλοο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το σκάφος ενώ πλησίαζε στον Φοίνικα ξαφνικά ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε πάνω στα βράχια εγκλωβίζοντας στα συντρίμμια τους επιβαίνοντες. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές, το Λιμενικό αλλά και η Πυροσβεστική, καθώς άνδρες της ΕΜΑΚ συνέβαλαν ώστε να ανασυρθούν οι σοροί από το σημείο της τραγωδίας.

Ο τραυματίας με ασθενόφορο μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων, ενώ οι τρεις σοροί των αδικοχαμένων νεαρών έχουν μεταφερθεί στη Χώρα Σφακίων. Οι αυτοψίες που θα πραγματοποιηθούν, η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής αλλά κυρίως η μαρτυρία του επιζώντα θα ρίξουν φως τα αίτια της τραγωδίας.

Πηγή: cretapost.gr/ Πηγή φωτογραφίας: flashnews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:52