search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:37
MENU CLOSE

Παπαγεωργόπουλος: Να με καλέσει ο πρωθυπουργός να του εξηγήσω

19.05.2018 13:38
Παπαγεωργόπουλος: Τι απαντά για την εμφάνισή του στο TV100 - Media

 

Δήλωση – απάντηση με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή για την υπόθεση Novartis, έδωσε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, υπογραμμίζοντας για μια ακόμη φορά την αθωότητά του.

«Ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας στην χθεσινή του (18/05) ομιλία στη Βουλή αναφέρθηκε και στο δικό μου όνομα. Θα τον παρακαλούσα ειλικρινά, να με καλέσει μία ημέρα στο Γραφείο του, να του αναλύσω με αδιάσειστα στοιχεία πως ακριβώς ένας απολύτως αθώος άνθρωπος, που σε όλη του την ζωή αγωνίσθηκε για ιδανικά και αξίες και ύψωσε την Ελληνική Σημαία σε όλες τις χώρες του κόσμου και με μηδενικά περιουσιακά στοιχεία, μπορεί να στοχοποιηθεί για ευνόητους λόγους, να σπιλωθεί και να ενοχοποιηθεί χωρίς κανένα απολύτως αποδεικτικό στοιχείο», ανέφερε σε γραπτή του δήλωση.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:36