search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:32
MENU CLOSE

Μάνος Νιφλής – Ελισάβετ Μουτάφη: Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

21.05.2018 08:25
Μάνος Νιφλής - Ελισάβετ Μουτάφη: Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας!  - Media

 

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνουν ο Μάνος Νιφλής και η Ελισάβετ Μουτάφη έναν χρόνο μετά τη γνωριμία τους!

Το μυστήριο θα τελεστεί την 1η Σεπτεμβρίου στην εκκλησία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος που βρίσκεται στη Σαντορίνη, ενώ το ζευγάρι πρόκειται να έχει πέντε κουμπάρους!

Παρανυφάκια θα είναι οι δυο γλυκύτατες κόρες του Μάνου Νιφλή από τον πρώτο του γάμο, που έχουν αναπτύξει καλές σχέσεις με την Ελισάβετ.

Οι καλεσμένοι του ταιριαστού ζευγαριού υπολογίζονται γύρω στους 100, ενώ αμέσως μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι στο «Sea Side by Notos».

Το νυφικό που θα φορέσει η ηθοποιός θα είναι δημιουργία του αγαπημένου της θείου Μάκη Τσέλιου με την αρωγή της, μάλιστα, της μητέρας της, Φιλομήλας, η οποία εδώ και χρόνια αποτελεί το δεξί χέρι του Έλληνα σχεδιαστή.

Η Ελισάβετ δηλώνει ευτυχισμένη και ενθουσιασμένη καθώς πρόκειται να κάνει το μεγάλο βήμα δίπλα σε έναν άνθρωπο στον οποίο βρήκε όλα όσα αναζητούσε…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:31