search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:32
MENU CLOSE

Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου στη Μεταμόρφωση – Ένας νεκρός, τρεις τραυματίες (Photos/Video)

24.05.2018 06:02
Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου στη Μεταμόρφωση - Ένας νεκρός, τρεις τραυματίες (Photos/Video) - Media

 

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί της Πέμπτης στη Μεταμόρφωση, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου στην οποία περίμενε κόσμος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 40χρονος οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στην οδό Παπανδρέου  με αποτέλεσμα να πέσει με ταχύτητα στη στάση.

Από τη σύγκρουση ένας άνδρας 50 χρονών είναι νεκρός ενώ τραυματίστηκαν συνολικά 3 άτομα, μεταξύ των οποίων ο οδηγός του μοιραίου ΙΧ και το ανήλικο παιδί του που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού.

Οι τραυματίες, έχουν διακομιστεί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ.

«Έως αυτή την ώρα δεν έχουμε διαπιστώσει να προκύπτει εμπλοκή άλλου οχήματος στο θανατηφόρο τροχαίο που έγινε το πρωί στη Μεταμόρφωση», τονίζουν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

«Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, προκύπτει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε με ταχύτητα στη στάση, όπου περίμεναν το λεωφορείο ο 50χρονος, που έχασε τη ζωή του και ο 80χρονος που τραυματίστηκε», αναφέρουν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ οι ίδιες πηγές.

 Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία το κοριτσάκι δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Νέας Ιωνίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50