search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:18
MENU CLOSE

«Το θεριό που λέγεται Πανελλήνιες, άγχος και φόβος σε κατασπάραξαν»: Το «αντίο» δασκάλας σε 18χρονο μαθητή που αυτοκτόνησε

02.06.2018 14:23
Θεσσαλονίκη: Μαθητές έκαναν ληστείες για να «νιώθουν σπουδαίοι στο σχολείο» - Media

 

Τέλος στη ζωή του έβαλε την Παρασκευή ένας μαθητής τρίτης Λυκείου, μόλις 18 χρονών, στην Κρήτη. Ο νεαρός έβαλε τέλος στη ζωή του με μία καραμπίνα.

Δεν έγιναν αμέσως γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους ο 18χρονος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, ωστόσο στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά της στον μαθητή δασκάλα του αφήνει να εννοηθεί ότι ο νεαρός πιεζόταν ψυχολογικά από το άγχος και την πίεση των πανελληνίων.

Γράφει η δασκάλα του 18χρονου:

ΠΡΩΤΟΜΗΝΙΑ ….ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΗ!!!

Φως από το Φως πλασμένοι
Αιώνια, οι Άνθρωποι 
θα ταξιδεύουν στον κύκλο του Φωτός,
γιατί μας πρόσφεραν Αγάπη
στη Γη ,τη χώρα του Πυρός…
(Ρένα Τζωράκη)

Με τούτους τους λιτούς στίχους της ψυχής μου επέλεξα σήμερα,να αποχαιρετήσω τον αγαπημένο μου μαθητή ……….,που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή…..για να ταξιδέψει στη γειτονιά των ΑΓΓΕΛΩΝ!

Ο ξαφνικός χαμός σου αγόρι μου μας έχει συγκλονίσει όλους!! Ήσουν τόσο ήρεμος, τόσο καλός, τόσο τρυφερός ,τόσο αξιαγάπητος…..

Το κενό που αφήνεις πίσω σου μεγάλο!! Όμως εγώ και οι δασκάλοι σου από το 10ο Δημοτικό δε θα σε ξεχάσουν ποτέ, γιατί σε έχουμε στη μνήμη μας το ΧΑΜΟΓΕΛΟ και την ΚΑΛΟΣΥΝΗ σου και κρατάς μια καλή θέση μέσα στην καρδιά μας. 

Το μόνο που ευχόμαστε είναι ο Θεός να δώσει δύναμη και κουράγιο στους γονείς και στα αδέρφια σου και να δουν το φευγιό σου σαν ένα ΤΑΞΙΔΙ…..σε ένα ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΟ κόσμο…σε μια δική σου λύτρωση…..

Οι φίλοι και οι συμμαθητές σου, που δίνουν το δικό τους αγώνα σε λίγες μέρες ,μέσα από το θεριό που ακούει στο όνομα ΄΄ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ΄΄ ας προσπαθήσουν στη μνήμη σου ,να διώξουν το άγχος και το φόβο, που εσένα σε κατασπάραξε!!

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Κρητικής Γης που θα σε σκεπάσει ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ μου μαθητή ……….!!

Πηγή: flashnews;gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50