search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:13
MENU CLOSE

Συνέντευξη-μυστήριο της NASA – Τι βρήκε στο Άρη η «Περιέργεια»;

05.06.2018 17:54
Συνέντευξη-μυστήριο της NASA - Τι βρήκε στο Άρη η «Περιέργεια»; - Media

 

Με μια μυστηριώδη ανακοίνωσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η NASA προσκάλεσε τα ΜΜΕ αλλά και απλούς πολίτες σε συνέντευξη τύπου την Πέμπτη, όπου θα παρουσιάσει τα «νέα επιστημονικά αποτελέσματα» του μικρού οχήματος «Curiosity» (Περιέργεια) που βρίσκεται στον Άρη.

Το Curiosity στάλθηκε στον Άρη τον Αύγουστο του 2012 για να μελετήσει το κλίμα και την γεωολογία του, καθώς και να ερευνήσει αν ο πλανήτης μπορεί να υποστηρίξει ζωή ή αν έχει υγρό νερό. Πολύ πιθανό, λένε οι επιστήμονες, οι νέες ανακοινώσεις να έχουν να κάνουν με επιστημονικές ενδείξεις που σχετίζονται με ζωή στον πλανήτη.

Όπως είναι φυσικό, η λακωνική ανακοίνωση της NASA προκάλεσε θύελλα ερωτημάτων για το τι έχει ανακαλυφθεί στον «κόκκινο πλανήτη» από το όχημα και όσο η ημέρα της συνέντευξης πλησιάζει τόσο ανεβαίνει και ο «πυρετός».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:12