search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:34
MENU CLOSE

Στέλεχος Ρουβίκωνα: Η διάρρηξη σπίτι μου έγινε από την Ασφάλεια – Την δήλωσα στην αστυνομία ως πειστήριο προβοκάτσιας

06.06.2018 08:26
Στέλεχος Ρουβίκωνα: Η διάρρηξη σπίτι μου έγινε από την Ασφάλεια - Την δήλωσα στην αστυνομία ως πειστήριο προβοκάτσιας - Media

 

Την δική του εκδοχή για την υπόθεση της διάρρηξης του σπιτιού του δίνει στέλεχος του Ρουβίκωνα.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση στο facebook, η διάρρηξη ήταν ύποπτη καθώς δεν εκλάπησαν χρήματα τα οποία βρίσκονταν σε εμφανή θέση, αλλά αντικείμενα με το DNA του και σημειώσεις που αφορούσαν την αναρχική συλλογικότητα.

Επίσης προσθέτει ότι δεν υπήρχαν σημάδια παραβίασης στις πόρτες. Το συγκεκριμένο γεγονός συνδέεται, όπως υποστηρίζει, με την συχνή κράτηση του από την ασφάλεια, κατά τη διάρκεια της οποία του αφαιρούσαν τα κλειδιά και τα κρατούσαν για ώρες.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι δήλωσε την κλοπή σε αστυνομικό τμήμα «ως ελάχιστη αυτοπροστασία δήλωσα ώστε να έχω ένα πειστήριο σε περίπτωση προβοκάτσιας και όχι φυσικά για να με προστατεύσει η αστυνομία ή να βρει τους “κλέφτες”».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:34