search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:22
MENU CLOSE

Τζανακόπουλος: Έχουμε εξασφαλίσει όλες τις απαραίτητες δικλίδες

09.06.2018 12:04
Επίθεση Τζανακόπουλου: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι βαρύτατα εκτεθειμένος – Υποκρισία κι εμπόριο πατριωτισμού» - Media

 

Την αισιοδοξία του για την αίσια έκβαση του ονοματολογικού της ΠΓΔΜ εκφράζει ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνέντευξή του στη Νέα Σελίδα.

Σημειώνει ακόμα ότι ο υπουργός Εξωτερικών και ο πρωθυπουργός έχουν εξασφαλίσει όλες τις απαραίτητες δικλίδες ώστε να τηρηθούν όλες οι υποχρεώσεις που πρόκειται να αναληφθούν από τους γείτονές μας. Για τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο θέμα, ο κ. Τζανακόπουλος τονίζει πως “μέχρι να αποφασίσει θα έχει απολέσει και όποια ψήγματα αξιοπιστίας τού έχουν απομείνει”.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αποσυνδέει τον ρόλο του ΔΝΤ από την αξιοπιστία της εξόδου της χώρας από τα μνημόνια, δηλώνοντας πως τη στάση των αγορών θα κρίνει η αρχική επιμήκυνση του σταθμισμένου μέσου όρου ωριμάνσεων των ελληνικών ομολόγων

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:22