search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:20
MENU CLOSE

Με γυαλιά και σκούρο κουστούμι Μάο ο Κιμ στη Σιγκαπούρη

10.06.2018 08:11
Τραμπ: Δεν συζητάμε αποχώρηση από τη Ν. Κορέα - Media

 

Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν έφθασε στη Σιγκαπούρη, ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών αυτής της πόλης κράτους με μήνυμά του στο Twitter.

“Καλωσόρισα τον Πρόεδρο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος μόλις έφθασε στη Σιγκαπούρη”, έγραψε στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Βιβιάν Μπαλακρισνάν αναρτώντας μια φωτογραφία που τον εικονίζει να κάνει χειραψία με τον Κιμ, ο οποίος φορά γυαλιά κι ένα σκούρο κοστούμι Μάο.

“Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες απειλές”

Η Σιγκαπούρη δεν έχει λάβει πληροφορίες σχετικά με πιθανές απειλές ασφάλειας για τη διεξαγωγή της διάσκεψης κορυφής μεταξύ του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, σύμφωνα με δήλωση του υπουργού Εσωτερικών Κ. Σανμουγκάν στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

“Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες απειλές,” απάντησε ο ίδιος, σε ερώτηση για το αν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με ενδεχόμενες απειλές ασφάλειας για την επικείμενη διάσκεψη.

Ο Σανμουγκάν επεσήμανε ότι η Σιγκαπούρη έχει λάβει δρακόντεια μέτρα ασφάλειας, προκειμένου να είναι ασφαλής ο χώρος διεξαγωγής της ιστορικής διάσκεψης, σημειώνοντας ότι η δουλειά των δυνάμεων ασφαλείας συνεχίζεται.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50