search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:29
MENU CLOSE

Πάτρα: Νταλίκα παρέσυρε μετανάστη

10.06.2018 17:11
Πάτρα: Νταλίκα παρέσυρε μετανάστη - Media

 

Αλλοδαπός είναι ο άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά νωρίτερα μέσα στο νέο λιμάνι της Πάτρας, όταν παρασύρθηκε από νταλίκα. Όπως πληροφορείται το thebest.gr, ο μετανάστης προσπάθησε να κρυφτεί στα ημιαξόνια του φορτηγού για να περάσει στην Ιταλία και παρασύρθηκε.

Ο οδηγός του φορτηγού είναι Έλληνας 52 ετών και αυτή τη στιγμή καταθέτει στις λιμενικές αρχές.

Ως γνωστόν μπορεί οι μετανάστες να απομακρύνθηκαν από τα παλιά εργοστάσια απέναντι από το νέο λιμάνι, αλλά είναι επίσης γνωστό ότι καθημερινά επιστρέφουν κάποιοι. Η αστυνομία τους προσαγάγει και πάλι από την αρχή.

Συνήθως στη λιμενική ζώνη, όχι στον ISPS, κινούνται περί τα 15 άτομα, όπως αναφέρουν πηγές στο thebest.gr.

Νωρίτερα, αναστάτωση προκλήθηκε στο νέο λιμάνι της Πάτρας. Άνδρας παρασύρθηκε από όχημα, από νταλίκα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Τον άνδρα παρέλαβαν τραυματισμένο διασώστες του ΕΚΑΒ και με κινητή μονάδα, στην οποία ήταν και γιατρός, τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα.

 

Πηγή: thebest.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:29