search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:55
MENU CLOSE

Πολ Μακάρτνεϊ: Η «μυστική» εμφάνιση που ξάφνιασε…

13.06.2018 06:41
Άγριο ξύλο σε λεωφορείο: Αρνητής μάσκας έδειρε άνδρα με στολή νοσοκόμου που γύριζε από τη βάρδια του (Video) - Media

 

Την Κυριακή που πέρασε, ο Πολ Μακάρτνεϊ εθεάθη στη Λίβερπουλ να σουλατσάρει στους δρόμους παρέα με τον ηθοποιό, τραγουδιστή και τηλεπερσόνα Τζέιμς Κόρντεν. Τραβούσαν σέλφις μπροστά από τα σημαντικότερα τοπόσημα του Μεγάλου Λιμανιού, συμπεριλαμβανομένου και του γλυπτού των Beatles στο Pier Head.

Λίγο αργότερα, έδωσε μια «μυστική» συναυλία στην παμπ «Philharmonic».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Liverpool Echo» η εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών SRO Audiences πρόσφερε στους ντόπιους την ευκαιρία να είναι στην «Philharmonic» για μια μυστική συναυλία από έναν «παγκόσμιας εμβέλειας σούπερ σταρ».

Οι κάτοικοι της Λίβερπουλ ενθουσιάστηκαν, «καβάλησαν» το Twitter και άρχισαν να πανηγυρίζουν. «Δεν είναι και κάθε μέρα που καταφέρνεις να ακούσεις τον Πολ Μακάρτνεϊ να τραγουδά όλα τα τραγούδια των Μπιτλς μαζί με τον Τζέιμς Κόρντεν σε μια παμπ της Λίβερπουλ!!!!!!!! Αισθάνομαι αστροπελεκημένος» έγραψε ένας θαυμαστής.

Προς το παρόν, δεν έχουμε καμία ένδειξη για το πότε θα προβληθεί το βίντεο αυτής της «μυστικής» συναυλίας, άλλα όλοι υποθέτουν ότι το ζευγάρι των καλλιτεχνών ετοίμαζε βίντεο για το τηλεοπτικό show του Τζέιμς Κόρντεν «The Late Late Show with James Corden».

Τις τελευταίες μέρες οι λογαριασμοί του Πολ στο Instagram και το Twitter είναι κενοί, γεγονός που ωθεί πολλούς να εικάζουν ότι ο Μπιτλ προθερμαίνεται για να μας δώσει καινούργια τραγούδια.

Στις αρχές Μαΐου, στο παλάτι του Μπάκινχαμ, ο Πολ έγινε Companion Of Honour για τη συμβολή του στη μουσική. Είναι λίγοι οι μουσικοί στους οποίους έχει γίνει αυτή η τιμή: μεταξύ αυτών η Βέρα Λιν και η σοπράνο Τζάνετ Μπέικερ. Ο τιμητικός αυτός τίτλος έχει δοθεί και στον Στίβεν Χόκινγκ, την ηθοποιό θεάτρου και μεγάλης οθόνης Τζούντι Ντεντς, τη συγγραφέα της πολύτομης σειράς με ήρωα τον Χάρι Πότερ, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ…

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:54