search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:44
MENU CLOSE

ΕΣΡ: Τη Δευτέρα η απόφαση για τα κανάλια

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2025
14-6-2018
14.06.2018 12:52
adeies-1.jpg

 

Νέα οικονομικά στοιχεία φέρεται να κατέθεσε η Τηλεοπτική Ελληνική Α.Ε. στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Τα στοιχεία ενισχύουν την εικόνα της εταιρείας στα μάτια των μελών του Συμβουλίου κι αυτός μάλλον είναι ο λόγος που αποφάσισαν να επανεξετάσουν την κατάσταση.

Η απόφαση μετατέθηκε για την Δευτέρα 18 Ιουνίου. Φυσικά, προβληματισμός επικρατεί και για το τι θα γίνει με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.

Εδώ και έναν μήνα, το ΣτΕ εξετάζει τα υπομνήματα και τις προσφυγές των ANT1, ALPHA, ΣΚΑΪ, STAR και Mega, οι οποίοι ζητούν την ακύρωση του διαγωνισμού. Το ΣτΕ δεν έχει ακόμη αποφασίσει. Σε περίπτωση που το Συμβούλιο κάνει δεκτές τις προσφυγές, ο διαγωνισμός θα ακυρωθεί. Αν το ΣτΕ απορρίψει τις προσφυγές, τότε οι υπερθεματιστές θα είναι οι πέντε παραπάνω, ενώ τα μαντάτα δεν θα είναι καλά για το Mega.

Αν απορριφθεί ή δεν δοθεί απάντηση στην ένσταση της Τηλεοπτικής Ελληνικής, τότε είναι ανοικτό το ενδεχόμενο η εταιρεία να προσφύγει συνολικά κατά της απόφασης του ΕΣΡ αλλά και των υποψηφίων. Επίσης, αν γίνει δεκτή η ένσταση, οι άλλοι υποψήφιοι μπορεί να στραφούν εναντίον της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:40