search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:40
MENU CLOSE

Πέρασε το πολυνομοσχέδιο με τις ψήφους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

14.06.2018 14:43
Στην Βουλή το νομοσχέδιο για το Πόθεν Έσχες - Media
 
Με τις ψήφους των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ υπερψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της δ’ αξιολόγησης, μετά από μια «καυτή» συνεδρίαση και επεισοδιακή ψηφοφορία.
 
Συγκεκριμένα, επί 298 παρόντων βουλευτών, υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισαν 154 και κατά 144, ενώ απουσίαζαν δύο βουλευτές. Σημειώνεται, πάντως, ότι η ψηφοφορία κατ’ άρθρον ήταν προβληματική.
 
Συγκεκριμένα, περίπου 20 βουλευτές είχαν δυσκολίες με το σύστημα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και δεν υπερψήφισαν κάποια άρθρα, με αποτέλεσμα να κληθούν πίσω στη Βουλή και να δηλώσουν τι ψηφίζουν στην γραμματεία.
 
Επίσης, αξίζει να υπογραμμιστεί ότι ο Δημήτρης Καμμένος των ΑΝΕΛ φέρεται να καταψήφισε την τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ, όπως ο ίδιος δήλωσε σε δημοσιογράφους στη Βουλή.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:40