search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:59
MENU CLOSE

Κουβέιτ: Παρουσιάστρια απολύθηκε στον αέρα επειδή ήταν ντυμένη «προκλητικά»

16.06.2018 09:08
Κουβέιτ: Παρουσιάστρια απολύθηκε στον αέρα επειδή ήταν ντυμένη «προκλητικά» - Media

 

Μια από τις πιο όμορφες και επιτυχημένες παρουσιάστριες του Κουβέιτ, απολύθηκε στον αέρα της εκπομπής της επειδή ήταν προκλητικά ντυμένη -για κάποιους- την περίοδο του ραμαζανιού!

Λίγο πριν φτάσει στο τέλος της η ζωντανή εκπομπή της στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό KTV1, η πανέμορφη Amal Al Awadhi απολύθηκε μετά από έντονες διαμαρτυρίες τηλεθεατών για την προκλητική, όπως τη χαρακτήρισαν, εμφάνισή της στην εκπομπή. Μετά από αυτό, η διάσημη παρουσιάστρια ζήτησε δημόσια μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media, από τον υπουργό Τύπου του Κουβέιτ να μάθει τους λόγους που συνέβη κάτι τέτοιο. 

 Να σημειώσουμε ότι όλα τα παραπάνω συνέβησαν στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι “The Winning Touch” που προβαλλόταν σε περίοδο ραμαζανιού. Η ίδια ανεβάζει συχνά πολλές φωτογραφίες από τις στυλιστικές της επιλογές, κάποιες από τις οποίες θεωρήθηκαν προκλητικές από τον κόσμο μιας και σε κάποιες από αυτές πόζαρε με φόρεμα που είχε βαθύ ντεκολτέ και αποκαλυπτικό σκίσιμο. 

 

Δημοσιεύματα στο Κουβέιτ υποστηρίζουν ότι η απόλυση ήρθε παρά τις προειδοποιήσεις που κάποιοι ιθύνοντες του σταθμού στον οποίο εργάζεται είχαν προειδοποιήσει την παρουσιάστρια να σταματήσει τόσο προκλητικές εμφανίσεις.  

Πηγή: gossiptv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:58