search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:53
MENU CLOSE

Διάσημο παραγωγό του Χόλιγουντ φοβόταν η Σάντρα Μπούλοκ – Δείτε γιατί

19.06.2018 15:14
Διάσημο παραγωγό του Χόλιγουντ φοβόταν η Σάντρα Μπούλοκ – Δείτε γιατί - Media

 

Τον φόβο της για διάσημο παραγωγό του Χόλιγουντ εξέφρασε η γνωστή ηθοποιός Σάντρα Μπούλοκ, παρόλο που δεν έτυχε να συνεργαστεί ποτέ μαζί του.

«Είχα ακούσει για τον Χάρβεϊ (Γουάινσταϊν) και τον φοβόμουν» δήλωσε η Μπούλοκ στους Sunday Times.

Στη συνέχεια, περιέγραψε μια άσχημη εμπειρία που είχε στις αρχές της καριέρας της με ένα ισχυρό άτομο που δεν ήταν ο Γουάινσταϊν. «Έμαθα από νωρίς να κλείνω αυτές τις καταστάσεις, έτσι ποτέ δεν έτυχε να βρεθούν στο δρόμο μου», τόνισε. Ωστόσο, δεν ανέφερε λεπτομέρειες για το περιστατικό ούτε το όνομα του ατόμου και προσπάθησε να αντιμετωπίσει την κατάσταση με χιούμορ. Όταν όμως είδε ότι δεν είχε αποτέλεσμα, ζήτησε να απολυθεί, όπως ανέφερε.

Αναφερόμενο στον Γουάινσταϊν, η Μπούλοκ είπε ότι άκουσε φήμες για σεξουαλικές συναντήσεις κατά τις οποίες βρέθηκαν σε δύσκολη θέση οι γυναίκες. Επίσης, χαρακτήρισε «καταπληκτικό» το γεγονός ότι οι γυναίκες άρχισαν να μιλάνε για παρενόχληση και επίθεση στο πλαίσιο του κινήματος «Me Too». Επιπλέον, εξέφρασε την ανησυχία ότι οι κατηγορίες τους μπορεί να τους γύριζαν μπούμερανγκ και τελικά να τις βλάψουν, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν. «Είμαστε σε μια αχαρτογράφητη περιοχή τώρα. Έχω δει πολύ φόβο και πολλούς άνδρες μια συγκεκριμένης γενιάς που δεν καταλαβαίνουν», κατέληξε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:50