search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:44
MENU CLOSE

…Και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί – «Ζωντανή» η Nationalmannschaft, νίκησε 2-1 τη Σουηδία

23.06.2018 20:19
...Και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί - «Ζωντανή» η Nationalmannschaft, νίκησε 2-1 τη Σουηδία - Media
 
Για μια ακόμα φορά στην ιστορία των Μουντιάλ, το απόφθεγμα του Γκάρι Λίνεκερ επιβεβαιώθηκε με την Γερμανία στο 95’ να νικά τους Σουηδούς 2-1.
 
Ακόμα και αν έμεινε πίσω στο σκορ στο 31’ από το γκολ του Τοϊβόνεν, ακόμα και αν έκανε το 1-1 νωρίς με τον Ρόις και σπατάλησε ένα κάρο ευκαιρίες, η «μάνσαφτ» που στο 82’ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μπόατενγκ βρήκε τον τρόπο, με ένα σουτ του Κροος και ενώ άλλαξε με τον Ρόις σε αυτό το στημένο, ν’ αναστήσει την Γερμανία και να την βάλει ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης με το 2-1.
 
Οι Σουηδοί ήταν και άτυχοι στο πρώτο μέρος, αλλά αδικήθηκαν με τον μη καταλογισμό πέναλτι πάνω στον Μπεργκ από τον Μπόατενγκ στο 13’, είχαν την ευκαιρία να καθαρίσουν στο 45+2’ το ματς, όμως ο Νόιερ έβγαλε στη γωνία του την απίθανη κεφαλιά του Μπεργκ.Στους 6 πόντους το Μεξικό, από τρεις Σουηδοί και Γερμανοί, χωρίς πόντο η Νότια Κορέα.
 
Πηγή: sport-fm.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30